REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Neseniai žinomas austrų operatorius, fotografas ir ekstremalas Adolf Geisegger įkėlė vaizdo klipą, kurį jis pavadino "Forgotten Island". Fantastiško grožio klipe pirmą kartą įamžinti profesionalūs parasparnių pilotai, kurie skraidžiojo Jemenui priklausančioje Sokotros saloje.

REKLAMA
REKLAMA

Sokotra - lyg vartai į stebuklų pasaulį, kuriame išvysite niekur kitur Žemėje nematytą fantastinę augmeniją ir gyvūniją, iki šių dienų išlaikiusį natūralumą ir unikalų savitumą.

REKLAMA

Ji yra maždaug 120 kilometrų ilgio ir 40 kilometrų pločio. Manoma, kad prieš 6 ar 7 milijonus metų Sokotra atsiskyrė nuo Afrikos žemyno ir dėl to joje iki šiol išliko tokia unikali flora ir fauna.

Sokotra yra salų grupė, priklausanti Jemenui. Grupę sudaro pagrindinė Sokotros sala ir keletas mažų salelių ir neatsitiktinai ji vadinama Artimųjų rytų Galapagai.

1000 kilometrų nuo žemyno, Indijos vandenyje esančioje saloje, pučiant 40 km/val vėjui, grupė profesionalių parasparnių pilotų, pirmą kartą istorijoje turėjo galimybę skraidžioti šioje nuostabioje saloje. Pirmą kartą buvo sukurtas vaizdo klipas, filmuojant iš parasparnių.

Rezultatas - "Forgotten Island" (Užmirštoji sala). Nuostabus desertas gamtos, oro, vandens, kalnų, parasparnių ir ekstremalaus sporto gerbėjams. Žmonėms, kurie neabejingi grožiui.

 





REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų