REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Porsche“ dar prieš debiutą Paryžiuje išplatino visų ratų pavarą gausiančių „Porsche 911“ versijų nuotraukas. Tai automobiliai „Porsche 911 Carrera 4“ ir „Porsche 911 Carrera 4S“. Šiuos automobilius pirkėjai jau netrukus galės įsigyti su kupe ir kabrioleto tipo kėbulais.

REKLAMA
REKLAMA

Išoriškai versijos su visų ratų pavara skirsis labai nežymiai. Visų pirma 22 milimetrais bus platesnės galinių ratų arkos, kuriose slėpsis 10 milimetrų platesni ratai. Na o paprasčiausią šiuos automobilius atskirti nuo „mono“ versijų bus pagal plonytę šviesos diodų juostą, kuri jungs galinius žibintus.

REKLAMA

„911 Carrera 4“ versijoje ratus suks 3,4 litro darbo tūrio 350 a.g. opozicinis motoras, na o „Carrera 4S“ puikuosis 400 a.g. 3,8 litro darbo tūrio varikliu. Automobilio pirkėjai galės rinkti 7 pavarų mechanines ir automatines (DSG tipo) pavarų dėžes. Beje, versijose su visų ratų pavara vokiečiai žada šiek tiek geresnę dinamiką.

Europos pardavėjų salonuose „911 Carrera 4“ ir „911 Carrera 4S“ pasirodys jau šių metų pabaigoje. Šių versijų kaina Europoje svyruos nuo 97 558 eurų už „Carrera 4“ su kupe tipo kėbulu iki 125 046 eurų už „Carrera 4S“ kabrioletą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų