REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

46-erių Mary Holder tiesiogine to žodžio prasme išsinėrė iš savo odos „tarsi gyvatė“ po netikėtos vaistų, kuriuos ji gėrė nuo vilkligės, reakcijos.

REKLAMA
REKLAMA

Moteriai, kuriai buvo išrašyti vaistai turėję padėti kovoti su reta autoimunine liga, padarė visą jos odą tarsi „žmogaus-gyvatės“, praneša dailymail.co.uk.

REKLAMA

 

Vaistų reakcija (dailymail.co.uk nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Vaistų reakcija (dailymail.co.uk nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Daugiau nuotraukų rasite čia.

Chichesterio mieste gyvenanti M. Holder prarado apie 98 proc. savo odos ir vos  nemirė, kai jos kūnas apsitraukė pūslelėmis ir atrodė tarsi apdegęs po to, kai ji pradėjo gerti medikų skirtus vaistus nuo vilkligės.

Šie vaistai 46-erių moteriai buvo skirti, nors medikai įspėjo, kad jie gali sukelti skausmingą odos būklės reakciją.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau net ir gydytojai buvo priblokšti tokios vaistų reakcijos. Moteriai pradėjo luptis akių obuoliai ir slinkti plaukai.

Ji buvo nuvežta į ligoninę, kur medikai diagnozavo trečio laipsnio nudegimus. Pastarieji buvo tokie rimti, kad gydytojai pacientę apibūdino kaip „vaikštančią atvirą žaizdą“.

Situacija ligoninėje negerėjo. M. Holder buvo paguldyta į atskirą palatą, o medikai jai rekomendavo atsisveikinti su šeima ir artimaisiais.

Tačiau visų nuostabai, Mary gyvybę pavyko stebuklingai išgelbėti. Nepaisant teigiamos atomazgos, moters kūnas buvo taip stipriai sužalotas, kad ji turėjo iš naujo išmokti vaikščioti.

Moteris pasakojo, kad tomis akimirkomis patyrė didžiausią skausmą gyvenime, nes jos kūnas tiesiog norėjo mirti. Bet kai atėjo akimirka pasakyti artimiesiems paskutinius žodžius, staiga moters kūną iš kažkur užplūdo nenumaldomas noras gyventi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų