REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Likus akimirkai iki Jono Valančiūno debiuto stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje NBA, Jungtinių Amerikos Valstijų žiniasklaidoje pasirodo vis daugiau ekspertų nuomonių apie Toronto „Raptors“ naujoko perspektyvas.

REKLAMA
REKLAMA

Rantsports.com žurnalistas Sachinas Arora dalijosi savo prognozėmis: „J. Valančiūnas „Raptors“ sirgaliams suteikia daugybę vilčių. Komandos treneris Dwane'as Casey tikina, kad Valančiūnas „blogiausiu atveju bus kaip Joakimas Noah“, o šis vis dar yra vienas geriausių vidurio puolėjų NBA lygoje“, – stratego žodžius citavo S. Arora.

REKLAMA

„Jo puolimo įgūdžiai labai panašūs į Pau Gasolio, bet lietuvio gynyba – geresnė. Jis  gali tapti puikiu blokuotų metimų meistru ir dominuoti gynyboje. Tai turėtų būti žaidėjas, mums primenantis Noah ir Gasolį“, – svarstė  S. Arora.

Žurnalistas rašo, kad pirmose savo olimpinėse žaidynėse J. Valančiūnas įgijo neįkainojamos patirties, nors ir buvo tylus: „Jis susidūrė su pasaulio krepšinio elito žaidėjais, būdamas vos dvidešimties. Tai didžiulė patirtis.“

Nors sirgaliai ir tikisi, kad jau pirmajame sezone J.Valančiūnas  NBA lygoje rinks po 20 taškų ir atkovos po 10 kamuolių,  S. Arora ragina tokių didelių vilčių nepuoselėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų