REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyriškiai, kurie naudojosi laisvo elgesio merginų paslaugomis prieš 20 metų pastebi, jog dabar kūnu prekiaujančios moterys yra apsileidusios narkomanės.

REKLAMA
REKLAMA

Dešimtame  dešimtmetyje prostitučių paslaugomis naudojosi paprastai nusikalstamo pasaulio atstovai, pradedantys verslininkai. Tik stoties rajonuose dirbančias moteris „griebdavo“ atsitiktiniai klientai, dažniausiai,  neblaivūs atvykėliai iš kitų miestų.

REKLAMA

Nusikalstamo pasaulio atstovų teigimu, anksčiau prostitutės buvo išpuoselėtos, „ nukabinėtos“ aukso  ir sidabro papuošalais, nuolat tikrindavosi pas gydytojus.

Neretai elitinių merginių buvo prašoma atsiųsti net iš Maskvos čarteriniais reisais.

„Turėjau žmoną, vaiką, tačiau neretai tekdavo dalyvauti operacijose, po kurių reikėdavo atsipalaiduoti. Tam puikiai tikdavo merginos iš Maskvos. Su jomis teko vaišintis alkoholiu, vėliau tokiu seksu, kokio nenorėdavo žmona“, - pasakojo buvęs nusikaltėlis Arūnas V., į kurį šaudė pats Romas Zamolskas.

REKLAMA
REKLAMA

Neglumino ginklas ir krūvos dolerių

Pasak jo, merginų neglumindavo ginklas, paslėptas kišenėje, dolerių krūvos. Iš Maskvos parskraidintoms prostitutėms už valandą mokėdavo apie 200 dolerių.

„Tai buvo elitinės, gerai prižiūrėtos ir išsilavinusios merginos. Tačiau seksas su jomis buvo daug nuobodesnis, nei su prastutėmis moterimis, atvykusiomis į Maskvą iš srities. Tiesa, jos irgi lenkdavo primityvias Lietuvos prostitutes, su kuriomis nusikaltėliai prasidėdavo itin retai“, - prisipažino pašnekovas.

Dabartinės prostitutės – nevalyvos narkomanės

Pasak jo, net ir Lietuvos prostitutės atrodydavo daug geriau, nei dabartinės – jos buvo prižiūrėtos, nevartojo narkotikų: „Dabartinės nieko nemoka sekse, joms tik reikia pinigų. Tai yra siaubas. Laimei, savo žmoną išmokinau įvairių dalykų, tad į viešnamį eiti nereikia“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Arūno teigimu, jam gaila dabartinių vyrų, kurie naudojasi vietinių prostitučių paslaugomis: „Jos yra primityvios, kažkokios slidžios ir kvailos. Tiesa, prostitutės nesiskiria nuo gatvėse slankiojančių gausaus merginų būrio, kurios kabinėjasi ant kiekvieno vyro. Nevengia net einančių su žmonomis ar merginomis“.

Prostitutės, anot Arūno, ir moterys Lietuvoje yra daug žemesnio lygio, nei silpnosios lyties atstovės Rusijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų