REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britų princo Hario (Harry) įvaizdis dėl paviešinto jo nuogo nuotraukų per vakarėlį Las Vegase praktiškai nenukentėjo. Dauguma šalies gyventojų ir toliau jaučia jam simpatiją, rodo „Sunday Times“ užsakymu atlikta apklausa.

REKLAMA
REKLAMA

68 proc. respondentų pareiškė, kad nėra jokios bėdos, jei Haris - jaunas, nevedęs vyras, linksminasi privačiai atostogaudamas. 75 proc. teigė, kad ir toliau teigiamai vertina 27 metų princą. Ir tik 22 proc. britų mano, kad jis Las Vegase „perlenkė lazdą“.

REKLAMA

Apklausoje apie princo Hario elgesį dalyvavo 1 731 suaugęs britas.

Apie garsenybes rašantis amerikiečių portalas TMZ praėjusį antradienį paviešino nuotraukas, darytas rugpjūčio 17 dieną, kai Haris ir jo draugai su nežinomomis merginomis žaidė biliardą iš nusirenginėjimo.

Vienoje nuotraukoje - Haris visiškai nuogas laiko savo genitalijas, o pusnuogė mergina slepiasi už jo nugaros, kitoje - nuogas princas iš nugaros apsikabinęs taip pat išsirengusią merginą.

Britų karališkieji rūmai patvirtino, kad šios nuotraukos yra autentiškos ir paprašė žiniasklaidą gerbti princo privačią sferą. Nepaisant to, nuotraukas netrukus paviešino ir „The Sun“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų