REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tik paskelbus atranką į naująjį LNK šou „Radži ieško žmonos“, LNK televiziją užplūdo merginų anketos. Būsimos nuotakos vilioja Radži meiliais žodeliais ir siunčia nuotraukas su bikiniais iš pliažo, su širdutėmis rankose ar virtuvėje prie puodų – kiekviena bando parodyti savo pranašumą.

REKLAMA
REKLAMA

„Jis pasakiškas gražuolis, tikras svajonių princas“, - rašo Danutė.

„Radži man patinka nuo pirmo pasirodymo televizijoje. Teko užkulisiuose su juo susitikti, gyvai pamačiusi nuomonės nepakeičiau“, - motyvaciniame laiške dėsto Ernesta.

REKLAMA

Tarp nuotakų kandidačių – ir vienos garsiausių projekto „Lietuvos balsas“ dalyvių Valerijos Iljinaitės anketa. Stipriu balsu visus sužavėjusi 17-metė panevėžietė buvo operos solisto Merūno mokinė ir jai teko garbė „Lietuvos balso“ scenoje dainuoti su pačiu Aleksandru Rybaku.

Paklausta, kodėl nori tapti Radži žmona, Valerija šypsosi: „Merūnas piršliauja“.

„O ką, - sako Merūnas – Radži pažįstu jau septynerius metus, jis labai nuoširdus žmogus. Kai nuvažiuoja stogas, jam paskambinu, pasikalbame. Jam reikia stiprios asmenybės šalia, kad jį suimtų į nagą. Valerija – užsispyrusi ir atkakli, būtų gera Radžiui žmona. Ir Radžis ją užsiaugintų tokią, kokią nori“.

REKLAMA
REKLAMA

„Jauna žmona – privalumas, - dėsto Merūnas. – Erika už mane šešeriais metais jaunesnė, ir Radžiui siūlyčiau turėti jauną žmoną“.

Valerija vardija radžio privalumus: „Charizmatiškas, įdomus, iš Panevėžio, kaip ir aš. Esame net dainavę kartu. Pažįstu jį nuo „Kelio į žvaigždes“ laikų. Be to, galėtumėme įkurti šeimyninį duetą ir koncertuoti kartu“.

Be to, balsingoji dainininkė prisipažįsta, vilioja ir Radži pažadai – gyventi aukso rūmuose ir maudytis pieno voniose.

Anketos kandidatėms į Radži žmonas - http://www.lnk.lt/radzi

Naujas, auksu tviskantis šou „Radži ieško žmonos“ – aistringame ir meilės kupiname LNK sezone.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų