REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Du paaugliai bičiuliai iš Panevėžio buvo vieni iš 9  laimingųjų, patekusių į  Lady Gagos koncerto Vilniuje užkulisius ir pabendravusių akis į akį su superžvaigžde. Pasirodo, laimingąjį loterijos bilietą jie ištraukė neatsitiktinai.

Du paaugliai bičiuliai iš Panevėžio buvo vieni iš 9  laimingųjų, patekusių į  Lady Gagos koncerto Vilniuje užkulisius ir pabendravusių akis į akį su superžvaigžde. Pasirodo, laimingąjį loterijos bilietą jie ištraukė neatsitiktinai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dainininkei parašė laišką

Panevėžio „Minties“ gimnazijos moksleivis 15 metų Vytautas Plėštys ir metais jaunesnė jo draugė Vytautė Misiūnaitė iš „Vyturio“ progimnazijos tikina, kad šios vasaros atostogų nepamirš visą gyvenimą.

REKLAMA

Lady Gagos koncerte apsilankę bičiuliai buvo pakviesti į užkulisius ir turėjo galimybę apie valandą pabendrauti su įžymybe. Tokia proga pasitaikė tik 9 žiūrovams: 3 lietuviams, 4 britams ir 2 rusams.

Panevėžiečiai moksleiviai juokauja, kad grįžę namo iš koncerto Vilniuje į Panevėžį patys pasijuto žvaigždėmis.

Panevėžio „Minties“ gimnazijos moksleivis 15 metų Vytautas Plėštys ir metais jaunesnė jo draugė Vytautė Misiūnaitė (nuotr. asm. archyvo) (nuotr. asm. archyvo)

Apie jiems nusišypsojusią laimę sužinoję draugai ir pažįstami nesiliauja prašę papasakoti apie susitikimą su Lady Gaga, nepaisant to, kad savo įspūdžius vaikinas ir mergina  išsamiai aprašė socialiniame tinkle.

REKLAMA
REKLAMA

Vytautą ir Vytautę kai kurie bendraamžiai netgi stengiasi paliesti rankomis. V.Plėščiui ant rankos dainininkė juodu žymekliu parašė savo vardą. Vaikinas norėjo pasidaryti tatuiruotę, kad įrašas išliktų, tačiau tam paprieštaravo tėvai.

„Aš paklusnus vaikas“, – juokėsi aukštas šviesiaplaukis.

Matyt, būtent todėl jam tėvai ir padovanojo per 200 litų kainavusį bilietą į Lady Gagos koncertą. Vytautei bilietui į koncertą irgi neteko visus metus taupyti pietų mokykloje sąskaita.

Mergaitės tėvai irgi nusipirko bilietus, jaunuolius jie nuvežė ir parvežė iš koncerto.

Dar gerokai prieš koncertą į Vingio parką atvykę jaunieji panevėžiečiai pateko į VIP zoną „Monster pit“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į šią zoną bilietai nebuvo parduodami – į ją buvo įleidžiami įdomiausiai Lady Gagos koncertui apsirengę gerbėjai. Vytautas vilkėjo marškinėliais su užrašu „Artpop“ – būsimu daininkės albumo pavadinimu. Vytautė dėvėjo įprastus laisvalaikio drabužius.

Daug kas mano, kad paaugliams iš Panevėžio tiesiog pasisekė. Taip, bet toli gražu neatsitiktinai.

Prisiekęs Lady Gagos gerbėjas V.Plėštys iš anksto ruošėsi susitikti su savo dievaite. Nuolat ekscentriškosios atlikėjos pasirodymus įvairiose pasaulio scenose internetu stebintis moksleivis išanalizavo galimybes po koncerto patekti į užkulisius pas dainininkę.

REKLAMA

Panevėžio „Minties“ gimnazijos moksleivis 15 metų Vytautas Plėštys ir metais jaunesnė jo draugė Vytautė Misiūnaitė (nuotr. asm. archyvo) (nuotr. asm. archyvo)

„Lady Gaga per koncertą skaito jai parašytus gerbėjų laiškus. Paprastai tai daro atlikusi dainą „Heavy Metal lovers“, – pasakojo penkiolikametis.

Vytautas laiške dainininkei parašė, kad yra didelis jos gerbėjas, labai ją myli ir be galo trokšta su ja susitikti. Vaikinas tikėjo, kad jam pasiseks. Taip ir atsitiko.

„Tai kur tas Vytautas, kurį turėčiau pasiimti į užkulisius?“ – perskaičiusi laišką į gerbėjų minią kreipėsi Lady Gaga. Po kelių akimirkų ant Vytauto, Vytautės ir jų bičiulio Igno Meškausko iš Anykščių rankų buvo užmautos rožinės apyrankės, patvirtinančios, kad jie netrukus galės keliauti į scenos užkulisius.

REKLAMA

Vytautas mamai iš karto pasiuntė SMS žinutę, kad jis tuoj Lady Gagai spaus ranką, bet mama nepatikėjo. Koncerte buvę Vytautės tėvai irgi ne iškarto patikėjo, kai gerbėjų zonoje buvusi duktė paskambino ir pranešė užtruksianti pas Lady Gagą.

Griežtai laikėsi taisyklių

Į užkulisius pakviestas gerbėjų devynetas buvo supažindintas su taisyklėmis, kurių privalės laikytis. Vienas iš reikalavimų – jokių mobiliųjų telefonų. Jokių fotoaparatų. Kiekvienas laimingasis gavo numerį, kada jo eilė bendrauti su dainininke.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Išrinktieji vadybininkams paliko savo vardus ir elektroninio pašto adresus, kur ir turėjo ateiti Lady Gagos asistentų darytos susitikimo nuotraukos.

Prieš patekdami į popdievaitės apartamentus jaunuoliai apie valandą laukė užkulisiuose. Vytautas ir Vytautė liko sužavėti šilto dainininkės aptarnaujančio personalo, šokėjų elgesio su jais.

Jaunuoliai matė ir Lady Gagos šunį, bet jo paglostyti jiems nepavyko.

Į miegamąjį įleisti gerbėjai išvydo didžiulę prabangią, baltą  lovą ir joje gulinčią Lady Gagą. Dainininkė vilkėjo ryškiu, lengvu „Versace“ chalatėliu. Vytautei į akis krito daugybė baltų rožių.

REKLAMA

„Pradžioje visi buvome sutrikę, nežinojom, kaip elgtis. Buvo nepatogu lipti ant lovos avint batus, bet  Lady Gaga mums nusišypsojo ir padrąsino“, – pasakojo Vytautas.

Dainininkė svečiams sakė labai mylinti savo gerbėjus,  pasakojo dainos „Bloody Mary“ atsiradimo istoriją.

Atėjus Vytauto eilei asmeniškai pasikalbėti su Lady Gaga, jis padėkojo jai už kvietimą ir prisipažino esąs be galo laimingas. Vaikinas pagyrė jos kvepalus ir pažadėjo, kad būtinai tokius, kai tik jie pasirodys Lietuvoje, padovanos savo mamai.

REKLAMA

O Vytautė taip susijaudino, kad sunkiai rinko angliškus žodžius. Dainininkei mergina papasakojo, kad ji ir jos draugas priklauso gerbėjų grupei „Biggest Monsters“.

Lady Gaga su kiekvienu savo gerbėju papozavo savo fotografei. Vytautė  išsaugojo vieną iš vandens buteliukų, kuriuos jiems atsigaivinti davė dainininkės aptarnaujantis  personalas.

Paklausti, kas labiausiai jiems įsiminė iš pasimatymo su dainininke, panevėžiečiai moksleiviai atsakė, kad jos patarimas: „Tikėkite savimi, svajokite. Svajonės išsipildo“.

Inga SMALSKIENĖ

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų