REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Sekmadienio vakarą prasidėjusio televizijos šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ metu netrūko nei aistros, nei netikėtų akibrokštų.

Sekmadienio vakarą prasidėjusio televizijos šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ metu netrūko nei aistros, nei netikėtų akibrokštų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vienu iš netikėčiausių ir savotišką šoką sukėlusių epizodų buvo dainininkės Liepos Mondeikaitės padaryta avantiūra: mergina po vieno iš šokių projekto dalyvių – grupės „Pikaso“ dainininko Tomo Eigerto pasirodymo išlėkė ant parketo ir įsisiurbė jam į lūpas. Bučinio draugišku ar kolegišku tikrai negalėtum pavadinti – užsitęsusi akimirka sutrikdė ne tik vakaro vedėjus, bet ir patį Tomą, kuris, panašu, visiškai nesitikėjo tokio pasveikinimo.

REKLAMA

Karštai pabučiavusi dainininką, Liepa įteikė jam raudoną rožę ir besišypsodama pabėgo, o komisijoje buvusi šokėja Edita Daniūtė tiesiai šviesiai paklausė Tomo: „Tai čia tavo mergina, ar kaip?“. Anksčiau vaikinas buvo minėjęs, kad antrosios pusės neturi, bet karštas bučinys pasirodė toks dviprasmiškas, jog Edita suabejojo „antrosios pusės neturėjimu“. „Manau, kad tu praradai ne tik komisijos, bet ir žiūrovų simpatijas“, – dar pridūrė Edita, kuriai susidarė toks įspūdis, kad Liepa – Tomo mylimoji, kurią jis nuslėpė, bandydamas pelnyti daugiau moteriškosios auditorijos simpatijų.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto E. Daniūtei paklausus, ar Liepa Tomo mergina, šis tik pradėjo purtyti galvą ir kategoriškai tai paneigė: „Ji mano... scenos kolegė“, – akivaizdžiai sutrikęs bandė situaciją paaiškinti vaikinas, tačiau, panašu, kad netikėto ilgo bučinio avantiūra jam pačiam buvo nelabai suvokiama.

Ne pirmas bučinys

Galbūt Liepa taip norėjo pademonstruoti savo neabejingumą simpatiškos išvaizdos vaikinui? Prieš prasidedant projektui Liepai ir Tomui teko filmuotis provokuojančiame jo anonse, kuriame jiedu spinduliavo aistra: spjūvis į veidą neištikimam vaikinui, pagarsėjusiam lovelasui visame mieste, o paskui – sprogstanti aistra miegamajame –  tokia scena teko Liepai ir Tomui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po tokio karšto anonso filmavimo Liepa nesugebėjo nuslėpti emocijų: „Pažadinom tą aistrą, oi, pažadinom. Koks projekto pavadinimas, toks ir veiksmas. Gerai, kad tai teko daryti su juo. Mudu seni pažįstami, jis simpatiškas, patrauklus. Todėl ir bučiuotis su tokiu vaikinu smagiau“, – juokėsi Liepa.

Panašu, kad vakarykštis Liepos bučinys turėjo atmerkti Tomui akis, nes mergina akivaizdžiai pademonstravo jaučianti jam daugiau negu draugiškus jausmus, arba tai galėjo būti vienas iš pigių triukų, siekiant dėmesio ir populiarumo.

REKLAMA

Šokį išpeikė

T. Eigertas su partnere Nerile sušoko rumbą. Komisiją debiutantą ant parketo gyrė dėl gana gerai atliekamų pagrindinių judesių.

E. Daniūtė Tomą pavadino mediniu berniuku ir pasipiktino jo pasakymu, kad kad „šokis jam tik tarpinė stotelė“. Ji palinkėjo dalyviui kuo greičiau šį tarpinį etapą baigti. Po sudėtingo komisijos ir Tomo pokalbio, pora gavo 26 balus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų