REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į rugsėjo 9 dieną Vilniuje vyksiantį „Danske“ banko Vilniaus maratoną kvies ir Lietuvos paštas, kuris rugpjūčio 27–31 dienomis specialiu suvenyriniu spaudu antspauduos pašto korespondenciją.

REKLAMA
REKLAMA

„Lietuvos paštas jau ruošiasi Vilniaus maratonui. Ketiname dalyvauti ne tik Lietuvos pašto vardo estafetėje, bet įveikti ir kitokias distancijas. Tikimės, kad gyventojai, gavę laišką, pažymėtą specialiu spaudu, taip pat susigundys išmėginti jėgas bėgimo trasoje“, – sakė Lietuvos pašto Rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovė Rasa Kruopaitė-Lalienė.

REKLAMA

Pašto korespondencija specialiu spaudu visą savaitę bus antspauduojama Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio centriniuose paštuose. Skaičiuojama, kad iš viso specialiu spaudu pažymėtus laiškus gaus daugiau kaip 100 tūkstančių ne tik Lietuvos, bet ir viso pasaulio gyventojų.

Suvenyrinio spaudo viduryje bus pavaizduotas Lietuvos pašto logotipas su užrašu „Vilniaus maratonas“. Logotipą ratu supa užrašas „Susitikime Lietuvos pašto estafetėje! 2012 rugsėjo 9“.

Pašto korespondencija suvenyriniu spaudu bus antspauduojama paštų darbo metu. Suvenyrinis spaudas bus dedamas tuščiame voko ar siuntos plote, o pašto ženklai antspauduojami tos dienos datos spaudu, naudojamu antspaudavimo vietoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų