REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai Kardigane (Cardigan), Velse, gyvenančiai 39 metų penkių vaikų motinai Alisai Winston (Alice Winstone) buvo pranešta, kad dėl medicininių priežasčių ji nebegalės daugiau susilaukti vaikų, ji neprarado ryžto. Kūdikiais labai mėgstanti rūpintis moteris išleido tūkstančius svarų sterlingų, kad nusipirktų ... 50 į tikrus kūdikius panašių lėlių, kurios užkariavo visus moters namus, rašo dienraštis „The Daily Mail“.

REKLAMA
REKLAMA

A. Vinston per septynerius metus ir išleidusi 12 tūkst. svarų sterlingų pripildė savo namus lėlėmis, nors trys iš penkių jos tikrų vaikų vis dar gyvena su ja. Jos aistra netikriems kūdikiams, kurių vienas kainuoja iki 1 tūkst. 200 svarų sterlingų, ir 50 svarų sterlingų išlaidos jiems kiekvieną mėnesį privertė išsikraustyti jos ilgai kentėjusį vyrą Krisą (Chris).

REKLAMA

Pirmąją lėlę moteris nusipirko už 180 svarų sterlingų po to, kai pamatė ją žurnale ir „be proto įsimylėjo į ją.“ Vėliau ji vieną po kitos labai greitai nusipirko dar 13 lėlių ir galiausiai suprato, kad negali sustoti. Moteris sakė, kad ją su lėlėmis sieja „neįtikėtinai stiprus ryšys."

Kai Alisa laukėsi jauniausios dukters Džesikos (Jessica), kuriai dabar yra dvylika, gydytojai jai pasakė, kad jai nustatytas kraujo sutrikimas, dėl kurio jai pavojinga vėl pastoti. Dėl savo sveikatos problemų ji negali dirbti ir visą laiką rūpinasi savo lėlėmis, kurias perrenginėja, prausia ir „maitina“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų