REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Ji talentinga ir be galo seksuali! Fantastinė!“, – tokie žodžiai pylėsi iš Lady Gagos gerbėjų lūpų. Praslinkus savaitei po įspūdingo dainininkės pasirodymo sostinės Vingio parke gerbėjai vis dar apsvaigę po įspūdingo pasirodymo, kurio metu Gaga į sceną žengė ne bet kaip, o lydima šokėjų jojo mechaniniu vienaragiu.

„Ji talentinga ir be galo seksuali! Fantastinė!“, – tokie žodžiai pylėsi iš Lady Gagos gerbėjų lūpų. Praslinkus savaitei po įspūdingo dainininkės pasirodymo sostinės Vingio parke gerbėjai vis dar apsvaigę po įspūdingo pasirodymo, kurio metu Gaga į sceną žengė ne bet kaip, o lydima šokėjų jojo mechaniniu vienaragiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vienintelė ir nepakartojama

Stulbinamos dekoracijos ir Lady Gagos kostiumai keitėsi žaibo greičiu. Ateivės iš kosmoso kostiumu, po to virto gigantiška gimdyve – skleidė gimdymo skausmų garsus, galiausiai išlindo iš gigantiškos butaforinės vaginos, užsegamos užtrauktuku. „Visi mes esame lygus“, – žingsniuodama didžiuliu liežuvio formos podiumu, užuominą į savo „kryžiaus žygį“ už seksualinių mažumų laisves mestelėjo dainininkė. Įspūdinga.

REKLAMA

Į populiarumo viršūnę jį šovė žaibišku greičiu ir artimiausiu metu nė neketina iš ten pasitraukti. Vieni peikia, o kiti tiesiog dievina šios atlikėjos kuriamą muziką ir aprangos stilių, tačiau abejingų nėra. Jeigu į vieną mozaiką sudėtume senovės egiptiečių dievaitės įvaizdį, futuristinės aprangos detales ir legendinių „Disney“ animacinių filmukų personažų bruožus, gautume taikliausią, stiliaus ikona tituluojamos dainininkės – Lady Gaga – aprangos kodą.

REKLAMA
REKLAMA

Juodos dėmės

Apie Lady Gagą knygą rašantis žurnalistas Ianas Halperinas teigia, kad garsioji atlikėja kankina save dietomis, kad tik įsispraustų į sceninius kostiumus. Maža to, ji niekuomet nesiliovė vartojusi narkotikų. Žurnalistas 26–erių dainininkę stebėjo metus, tad, anot jo, galima daryti išvadą, kad Lady Gaga „serga“ ir yra „apsėsta minčių apie savo svorį“.

„Tie, kurie dirbo su ja per koncertinį turą, pranešė, kad ji nevalgydavo po kelias savaites, kad tik galėtų dėvėti ekstravagantiškus sceninius kostiumus“, – sakė I.Halperinas. – „Jos požiūris į svorį – nesveikas. Prieš pasirodymus ji valandų valandas stebėdavo save veidrodyje ir kritikuodavo savo trūkumus“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kol dauguma mano, kad šokiruojantys Lady Gagos apdarai ir makiažas tėra dalis jos įvaizdžio, žurnalistas įžvelgia kiek kitokią jų prasmę.

„Jos vilkligė yra daug grėsmingesnė nei ji pati nori parodyti“, – apie ligą, kuria Lady Gaga prisipažino serganti sakė I.Halperinas. „Jos plaukai slenka, veidas išmėtytas raudonomis dėmėmis, todėl ji nuolat dėvi perukus ir naudoja daug kosmetikos“, – tvirtina žurnalistas.

„GaGa“ – tik kaukė

Nors scenoje Lady GaGa atrodo savimi pasitikinti, seksuali ir energinga, vos nuo jos nulipusi pasineria į liūdesio karalystę. Artimų šaltinių teigimu, jaunoji žvaigždė pavargo būti viena. „Lady GaGa tėra personažas, už kurio ji slepiasi. Kai šou pasibaigia, ji tampa tiesiog Stefani. Tiesa, ji nesidžiaugia būdama savimi, be to, nėra nė vieno jos širdžiai artimo žmogaus“, – teigė dainininkės bičiulis.

REKLAMA

„Per pastaruosius metus virtau tarsi mašina, kuri tik dirba ir dirba. Dainavimas – viskas, ką šiuo metu turiu. Niekas turbūt neįsivaizduoja, kad namuose aš plaunu grindis, gaminu maistą ir išsineriu iš sceninių drabužių. Norit sužinot, apie ką šiuo metu svajoju? Apie mylimą vyrą, vaikus, gražų namą. Nesu mergina iš kosmoso, aš žemės gyventoja ir noriu to paties, ko ir visi“, – atviravo mergina.

Šou verslo užkulisiuose šnibždamasi, kad dainininkė jau kelerius metus vaduojasi ne tik iš narkotikų liūno, bet ir depresijos gniaužtų. Be to, ji nepasitiki aplinkiniais žmonėmis, dėl ko dažnai kyla bendravimo problemų. Tiesa, psichologai tokius jaunos dainininkės minčių šokinėjimus nuo seksualios katytės iki rūpestingos namų damos vadina asmenybės sutrikimu, kuris dažniausiai būdingas jauniems žmonėms, nežinantiems, ko nori, ir besistengiantiems pasipriešinti bet kam.

REKLAMA

Gali išrėkti sielą

Jauną merginą panikos priepuoliai ištinka pačiose keisčiausiose situacijose: jei nepatinka fotosesijų nuotraukos, žurnalistų klausimai, priekabiai dėl jos stiliaus. „Mano kantrybė baigiasi, kai pagrindinė kalbų apie mano muziką tema – mano stilius. Antraštės tik ir mirga: „GaGai ant galvos telefonas“, „GaGa primena kaliausę“. Nieko jūs nesuprantate: aš – menininkė iš didžiosios raidės! Kodėl kai aš daug reikalauju iš komandos, esu vadinama kale, o kai vyrai daug reikalauja iš aplinkinių neįmanomų dalykų, jie vadinami stipriomis asmenybėmis?“ – piktinosi atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Esu labai užsispyrusi. Prieš kiekvieną šou vemiu, – kalbėjo Lady GaGa ir pridūrė galinti iš kūno išrėkti visą sielą, kai mato, jog scenoje netinkamai įrengtas apšvietimas. – Svarbiausia yra dėmesys detalėms. Kiekvieną minutę mano šou turi būti tobulas. Noriu sužavėti publiką.“

Tarp kitko:

Stefani Joanne Angelina Germanotta – atlikėja, pasivadinusi Lady GaGa pseudonimu, kilusi iš turtingos italų šeimos. Buvo auklėjama griežtai ir lankė privačią katalikišką mokyklą. Tačiau gyvenimą aukštuomenėje mergina iškeitė į striptizo šokėjos karjerą. Lady GaGos tėvus šokiravo toks dukros pasirinkimas, tačiau, pasak jų, geriau jau erotiniai šokiai nei dukros priklausomybė nuo narkotikų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų