REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – Gedimino Stanišausko straipsnis „Valstybinė mafija siekia sunaikinti Gariūnus“. Valstybė, iš vienos pusės deklaruodama paramą smulkiajam verslui, kita ranka naikina policinei valstybei ir autoritariniam režimui būdingomis priemonėmis. Regionine turgaviete laikomi Gariūnai, maitinantys apie 25 tūkstančius smulkiųjų verslininkų, savo kailiu pajuto, kad Vyriausybę valdo monopolininkų interesai.  Vietoje paramos smulkiam verslui Ūkio ministerija siekia sužlugdyti vieną stambiausių smulkaus ir vidutinio verslo objektų Pabaltijo regione.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ – žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnis „STT plečia „Snoro“ informatorių ratą“. Prokurorai ir Specialiųjų tyrimų tarnybos agentai nenutraukia informacijos apie „Snorą“ nutekinusio asmens paieškų, tačiau akivaizdu, kad praėjus lygiai pusmečiui bendros dviejų teisėsaugos institucijų pareigūnų pajėgos negali tiksliai nustatyti, kas buvo informatorius. Šis tyrimas jau panašėja į kuriozą, mat pareigūnai ėmė narplioti ne tik viename didžiausių šalies dienraščių skandalingą publikaciją apie banko griūtį paskelbusio žurnalisto Arvydo Lekavičiaus, bet ir portalo balsas.lt redakcijai priklausančio mobiliojo interneto įrenginio „Vodafone“ kelionių maršrutus.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite straipsnį „Kursk“ – neužgyjanti Rusijos žaizda“. Praėjus 12 metų po rusų povandeninio laivo „Kursk“ tragedijos, diskusijos apie nelaimės priežastis nenutyla. Ar bus kada nors atskleista visa tiesa apie „Kursk“ tragediją?

Pagal plotą ir laikomų gyvūnų skaičių Lietuvos zoologijos sodas galėtų būti prilygintas vidutiniam Europos zoologijos sodui. Vertinant šiandieninę sodo būklę, daugumai pirmi į galvą šovę žodžiai greičiausiai būtų tokie: nepatenkinamos gyvūnų laikymo sąlygos, neestetinis vaizdas. Panašu, kad artimiausiu metu šiuos apibūdinimus teks pamiršti. Kodėl? Kas Lietuvos zoologijos sode pasikeitė? Apie tai skaitykite rubrikos „Projektai“ straipsnį „Lietuvos zoologijos sodas: uždaryti negalima rekonstruoti“.

REKLAMA
REKLAMA

Evoliuciniu požiūriu, mus visus persekioja daugybė praeičių, palaidotų kiekvienoje kūno ląstelėje. Mūsų valgis taip pat turi praeitį. Kokia turėtų būti mūsų mityba, jei valgytume tai, kuo maitinosi mūsų protėviai? Tai sužinosite perskaitę rubrikos „Sveikata“ straipsnį „Mityba protėvių dvasia“.

Ar žinote dėl ko eina iš proto aktorė Nijolė Narmontaitė? Ši moteris, pasirodo, yra aistringa kolekcininkė. Ko tik vaikystėje ji nekolekcijonavo: nuo cigarečių pakelių, miniatiūrinių alkoholio buteliukų, aktorių nuotraukų iki diplomų ir pagyrimo raštų. Dabar gi aktorė kolekcijonuoja kitką. Pokalbis su Nijole  - rubrikoje „Spindintis gyvenimas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų