REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pietų Afrikos televizija pranešė, kad tragiškai baigėsi begemoto, įstrigusio gelbėjimo istorija ir gyvūnas nugaišo. „Fox news“ kanalas pranešė, kad į viename Johanesburgo priemiesčių baseinų begemotas atklydo ieškodamas ramios vietos poilsiui. Gamtininkai spėja, kad jį atstūmė begemotų banda.

REKLAMA
REKLAMA

Begemotas mirė anksčiau, nei į įvykio vietą atvyko gelbėjimo tarnybos ir specialistai, kurie kranu turėjo iškelti gyvūną. Iš baseino buvo išleistas vanduo. Į įvykio vietą atskubėjęs veterinaras taip pat nieko jau nebegalėjo padėti. Specialisto teigimu, gyvūnas nugaišo ne dėl gamtinių sąlygų, bet negalėjo susitaikyti su tuo, kad gentainiai jį atstūmė.

Vaizdai su mirštančiu begemotu apskriejo visą Pietų Afrikos žiniasklaidą ir daug žmonių neliko abejingi šiam įvykiui. Socialiniuose tinkluose susikūrė begemoto istorijai neabejingų žmonių grupės. Vienas įrašas „Twiter'yje“ skelbė „Tai ne taip jau blogai, tarsi ėjimas į Michaelo Jacksono koncertą“. Pop muzikos karaliumi tituluojamas atlikėjas mirė 2009-iaisiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų