REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rytoj didžiausiame Lietuvos dviračių renginyje „Velomaratonas 2012" profesionalų klasėje startuos dviratininkų iš Panevėžio komanda „Alfa Romeo“. Į maratono trasą juos išlydės komandos įkvėpėja, geriausia Lietuvos dviratininkė Simona Krupeckaitė. Panevėžiečių komanda važiuos 80 km ilgio distanciją, kurioje varžysis 477 profesionalų klasės dviratininkai, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai džiaugiuosi, galėdama į dviračių maratoną išlydėti ir morališkai palaikyti savo kolegas. Taip pat smagu būti šios komandos dalimi ne tik dėl to, kad joje važiuoja puikūs dviratininkai, bet ir dėl to, jog „Alfa Romeo“ atstovybė padeda man siekti pergalių ir šiemet remia Europos dviračių treko pirmenybes. Todėl šiai komandai linkiu kuo didžiausios sėkmės“, - sako S.Krupeckaitė.

REKLAMA

Iš 5 Lietuvos dviračių čempionatų prizininkų – jaunių ir veteranų - sudarytą „Alfa Romeo“ komandą maratonui rengęs nusipelnęs dviračių treneris, Lietuvos dviračių sporto federacijos narys Algimantas Buivydas teigia, jog su S.Krupeckaitės parama neabejotinai tikisi savo komandos sėkmės.

„Visi trokštame pergalės, tačiau savo komandai vis primenu, jog prie starto linijos jie turi galvoti ne apie tai, kaip nugalėti varžybose, o apie tai, kaip nugalėti save, kaip įveikti savo silpnybes. Todėl nuolat sakau, jog norint nugalėti kitus, pirmiausia reikia nugalėti save“, - sako A.Buivydas.

REKLAMA
REKLAMA

„Alfa Romeo“ komandą sudarys Lietuvos jaunių dviračių čempionato II vietos laimėtojas Evaldas Maculevičius, Justinas Zavackas, Lietuvos dviračių čempionato Šiauliuose I vietos senjorų klasėje laimėtojas Antanas Grinckis, du kartus Lietuvos dviračių čempionato 4 vietos senjorų klasėje nugalėtojas Rimas Petrusevičius ir Ramūnas Padelevičius.

S.Krupeckaitės pergalių siekimą jau trečius metus remianti įgaliotoji „Alfa Romeo“ ir „Fiat“ atstovė Baltijos šalyse UAB „Autobrava“ šiemet stiprina dviračių sporto rėmimą - „Alfa Romeo Giulietta“ tapo oficialiu rugsėjį Panevėžyje vyksiančio Europos dviračių treko elito čempionato („Eurotrack 2012“) automobiliu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų