REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Nelabai palankus laikas atvirauti ar intymiai bendrauti su mylimu žmogumi. Romantiniai pasimatymai, kuriuos esate suplanavę, gali sukelti nusivylimą. Geras būdas pasikelti nuotaiką – aktyvus poilsis, fiziniai krūviai.

Avinas. Nelabai palankus laikas atvirauti ar intymiai bendrauti su mylimu žmogumi. Romantiniai pasimatymai, kuriuos esate suplanavę, gali sukelti nusivylimą. Geras būdas pasikelti nuotaiką – aktyvus poilsis, fiziniai krūviai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Norėsite pradėti daug ir įvairių darbų, net nesusimąstydami, ar juos sugebėsite pabaigti. Sutarti su jumis bus sunku, nes labai greitai keisis prioritetai ir interesai. Būsite apgaubti dėmesio, tačiau ne visuomet jis bus malonus.

REKLAMA

Dvyniai. Malonus ir ramus laikas. Net ir patys paprasčiausi dalykai jums suteiks džiaugsmo, o sudėtinguose santykiuose įsivyraus harmonija. Palankus laikas ir poilsiui, ir mokslams. Tiesa, būkite atsargūs neplanuotose kelionėse.

Vėžys. Įsimylėjėliams sudėtingas laikas. Esmė ta, kad santykiai šiuo metu transformuojasi. Stenkitės suvokti, kokie yra jūsų norai, ir neleiskite net ir patiems artimiausiems žmonėms jumis manipuliuoti. Šiomis dienomis gali išsipildyti jūsų slapčiausi norai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Nurimsite, susitaikysite – problemos palauks, kaip ir jų sprendimai. Trauks romantinės pramogos, palanku keisti savo asmeninį gyvenimą, tačiau vadovaukitės ne tik emocijomis, bet ir sveiku protu. Būkite atsargūs vairuodami automobilį.

Mergelė. Netruks sudėtingų situacijų bendraujant. Palankus laikas pasirūpinti sveikata, nes gana žemas gyvybinis potencialas, stiprės negalavimai. Nors galima nuotaikos kaita, tačiau galite surengti šventę sau ir savo artimiesiems, aplankyti seniai matytus draugus.

Svarstyklės. Mažėja gyvybinis potencialas ir tai atsilieps jūsų savijautai. Venkite fizinio krūvio, atsisakykite organizmo apkrovų, maitinkitės pagal sveiką gyvenimo būdą. Palankus laikas ieškoti naudingų sau asmenų, vengiant tokių, kurie gali jums pakenkti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Galite užsiimti buitinėmis problemomis, spręsti nekilnojamo turto problemas, planuoti persikraustymą. Pasikliaukite aplinkinių patarimais – sudėtingų sprendimų nereikės atlikti savarankiškai. Tiesa, galite susidurti su artimųjų žmonių kritika.

Šaulys. Gyvybinis potencialas bus linkęs mažėti ir tai sugadins jūsų planus, išprovokuos nelabai malonias permainas. Tačiau neskubėkite nusiminti – tikrai turėsite progos viską ištaisyti. Galimi nesutarimai su priešingos lyties atstovais. Susilaikykite nuo kelionių.

REKLAMA

Ožiaragis. Nelengvas savaitgalis, tačiau įdomus. Aplinkiniai iš jūsų daug ko tikėsis, tačiau jums svarbu susidėlioti savo prioritetus ir norus. Pagerės jūsų finansinė padėtis, pats laikas pagalvoti ir apie karjeros šuolį. Galimi romantiniai prisipažinimai, tačiau jūs patys būsite nusiteikę skeptiškai.

Vandenis. Būsite energingi ir nusiteikę ryžtingai, tačiau nereikėtų pervertinti savo jėgų. Gyvybinis potencialas bus linkęs mažėti, todėl neišvengsite negalavimų. Daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai. Susilaikykite nuo ilgų ir neplanuotų kelionių.

Žuvys. Malonus ir džiugus laikas, būsite pilni optimizmo. Ko norėsite, tą ir gausite – lengvos pergalės jus lydės. Asmeniniai santykiai džiugins savo ilgalaikiškumu, o nauji ryšiai taip pat žada geras perspektyvas. Pasikliaukite savo intuicija ir neatsisakykite artimųjų pagalba.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų