REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai vyriškų žurnalų puslapiuose nuoga nusifotografuoja šou pasaulio žvaigždė ar žvaigždutė, problemų tarsi ir nekyla – toks jos darbas, reklamuoti save visais įmanomais būdais. Tačiau kai prieš objektyvą pozuoja menkai prisidengusios sporto pasaulio įžymybės, drąsos joms galima tik pavydėti: dėl tokių „išsišokimų“ gražuolėms kartais tekdavo paaukoti galimybę dalyvauti nacionalinėse rinktinėse ar atstovauti savo šaliai prestižiniuose sporto renginiuose. Norime pristatyti dvidešimt dailių drąsuolių, kurios pasižymėjo ne tik sportiniais laimėjimais, bet ir atviromis fotosesijomis.

REKLAMA
REKLAMA

20. Gabrielle Reece

 

Gabrielle Reece (nuotr. Balsas.lt)Gabrielle Reece (nuotr. Balsas.lt)

 

Gabrielle Reece yra viena seksualiausių sportininkių, tad visai nenuostabu, kad kartą ji sutiko nusifotografuoti nuoga „Playboy“. O kodėl gi ne? Ji buvo paplūdimio tinklinio karalienė, o jos kūnas – vienas patraukliausių pasaulyje, todėl būtų buvusi nuodėmė jį slėpti nuo mūsų.

REKLAMA

19. Ineta Radevica

Ineta Radevica yra lengvaatletė, šuolininkė. Ji šoka į tolį, gali pašokti miegodama, gali pašokti skaitydama, ji gali viską. Net ir nusifotografuoti nuoga.

18. Mia St. John

Mia St. John (nuotr. Balsas.lt)Mia St. John (nuotr. Balsas.lt)

 

Kas sakė, kad boksininkės neseksualios? Ne, rimtai, kas taip sakė? Jei žinote, prašom neatskleisti šio asmens tapatybės Miai St. John, nes ji tikriausiai susinervintų.

17. Maria Kanellis

Maria Kanellis (nuotr. Balsas.lt)Maria Kanellis (nuotr. Balsas.lt)

 

Žiūrintys amerikiečių realybės šou šią imtynininkę tikriausiai atpažins iš „Celebrity Apprentice“. Man neteko žiūrėti šio šou, bet galiu patikinti, kad ši mergina moka pasinaudoti savo išvaizda. 2008 m. ji pozavo „Playboy“ balandžio mėnesio žurnalui. Mano nuomone, kai esi tokios pritrenkiančios išvaizdos, gali sau leisti dėvėti ir mažiau rūbų.

REKLAMA
REKLAMA

16. Lauren Jackson

Lauren Jackson (nuotr. Balsas.lt)Lauren Jackson (nuotr. Balsas.lt)

 

Jei moteris yra tokia graži, aukšta ir dar iš Australijos, ji visada gali tikėtis gauti papildomų taškų. Lauren Jackson yra kilusi iš Australijos Naujojo Pietų Velso Alburio miesto. Jos ūgis – 198 centimetrai, o apie šios krepšininkės grožį (DAUG grožio) gali spręsti pats.

15. Haley Cope

Haley Cope (nuotr. Balsas.lt)Haley Cope (nuotr. Balsas.lt)

 

Jei šis vardas Tau nieko nesako, nesijaudink. Jis nieko nesako daugumai. Bet pristatau. Haley Cope yra amerikietė olimpinė plaukikė, kuri dabar dirba trenere. Jos žvaigždė sužibo, kai „Playboy“ išspausdino jos aktus. Turiu pripažinti, tikrai nežinojau nieko apie Haley Cope, kol nepradėjau rengti šio sąrašo, bet užtat dabar be galo džiaugiuosi šiuo atradimu, nes ji – tikrai dailutė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

14. Madeleine Dupont

Madeleine Dupont (nuotr. Balsas.lt)Madeleine Dupont (nuotr. Balsas.lt)

 

Kai Madeleine Dupont paklausė, kodėl ji sutiko nusifotografuoti nuoga kalendoriui, kuris buvo skirtas akmenslydžio reklamai, ji atsakė: „Jei dėl to, kad pamatys mane mūvinčią tik kelnaites, atsiras daugiau žmonių, kurie šį sportą ims žiūrėti per televiziją, aš labai džiaugsiuosi.“

Puiki idėja, puiki motyvacija. Vis galvoju, o jei nustosime žiūrėti filmus su Megan Fox, gal ir ji imsis tokių pačių savęs populiarinimo priemonių?

13. Katarina Witt

Niekada nežiūriu dailiojo čiuožimo. Na, nebent ant ledo čiuožia žavinga ir beveik nuoga moteris. Kai ji pozavo „Playboy“, visos jos sporto gerbėjos ir kolegės pasiuto iš nepasitenkinimo, tačiau, nepaisant to, po šios fotosesijos Katarina Witt įgijo daug gerbėjų vyrų.

REKLAMA

12. Amy Acuff

Jei turi tokį kūną kaip Amy Acuff, netgi nėra svarbu, ką veiki gyvenime. Tačiau Amy turi neabejotiną talentą: ji gali iššokti į beveik 11 metrų į aukštį. Na, gerai, gerai, gal ir ne taip aukštai. Ji gali peršokti per 2 metrų aukščio kartelę, o tuo juk ne kiekvienas gali pasigirti.

11. Christy Hemme

Christy Hemme (nuotr. Balsas.lt)Christy Hemme (nuotr. Balsas.lt)

Kaip ten sakoma? Taip gražu, kad net norisi pliaukštelėti. O Christy Hemme'ai mes pasakytume: „Mažule, tu tokia graži, kad negaliu susilaikyti nepliaukštelėjęs tau per užpakaliuką.“

REKLAMA

10. LaTasha Marzolla

LaTasha Marzolla (nuotr. Balsas.lt)LaTasha Marzolla (nuotr. Balsas.lt)

Jei manai, kad karščiausia rytų kovos menų žinovė yra Gina Carano, turiu Tave informuoti, kad klysti. Seksualiausia rytų kovos menų žinovė yra LaTasha Marzolla. Norėdamas įrodyti, kad esu teisus, pridėsiu, kad ji pozavo be drabužių, ir jei galėčiau Tau parodyti tas nuotraukas, Tu man tikrai padėkotum.

9. Nicole Reinhardt

Nicole Reinhardt (nuotr. Balsas.lt)Nicole Reinhardt (nuotr. Balsas.lt)

Jei norite padėkoti už nuostabias seksualiosios Nicole Reinhardt nuotraukas, skubėkite į Vokietijos „Playboy“ redakciją, kuri ir įkalbėjo Nicole nusifotografuoti. Klausi, ką ji sportuoja? Irkluoja kanoją. Ir kas galėjo pagalvoti, kad kanojininkės tokios pasakiškos?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

8. Sable

Sable (nuotr. Balsas.lt)Sable (nuotr. Balsas.lt)

Sable yra gražių imtynininkių revoliucijos pradininkė. Gali nesutikti, gali ginčytis, bet faktas tas, kad ji buvo pirmoji imtynininkė, pasirodžiusi „Playboy“ puslapiuose. Be abejo, po jos buvo ir kitų. Ką galiu pasakyti apie Sable? Ji ištekėjo už buvusio imtynininko ir rytų kovos menų specialisto Brocko Lesnaro. Siūlyčiau susirasti filmuką iš senų laikų. Jame ji „dėvi“ bikinį, kuris iš tiesų yra ant jos krūtinės nupiešti delnai.

Taaaip... aš irgi apie tai galvoju...

7. Maria Butyrskaya

Maria Butyrskaya (nuotr. Balsas.lt)Maria Butyrskaya (nuotr. Balsas.lt)

Jei kas nors sudarytų seksualiausių sportininkių sąrašą, neabejoju, kad jį karūnuotų Maria Butyrskaya. Pradedu manyti, kad dailiajame čiuožime ji pasiekė tokių aukštumų dėl savo išvaizdos.

REKLAMA

6. Tatiana Grigorieva

Tatiana Grigorieva (nuotr. Balsas.lt)Tatiana Grigorieva (nuotr. Balsas.lt)

Tatiana Grigorieva yra tikrai karšta pupytė ir Rusijos šuolininkė į aukštį su kartimi. Nors jos nuotrauka dar nė karto nepuošė „Playboy“, ji tikrai papuošė „Black & White“ žurnalą. Tatiana – šuolininkė į aukštį? Tikrai? Ir apie ką mes čia?

5. Candice Michelle

Candice Michelle (nuotr. Balsas.lt)Candice Michelle (nuotr. Balsas.lt)

Kaip gerai, kad jos nuotrauka niekad nedings iš „Google“ vaizdų galerijos. Už jos pasiekimus įspūdingesnis tik jos grožis. Abejingų jai nėra.

4. Ashley Massaro

Ashley Massaro (nuotr. Balsas.lt)Ashley Massaro (nuotr. Balsas.lt)

Esu šventai įsitikinęs, kad savo seksualumu ji pralenkia daugelį šios planetos moterų. Jos kūnas fantastiškas, o pasigėrėję „Playboy“ publikuotomis nuotraukomis, galėjome įsitikinti, kad dabar jos grožis tik dar įspūdingesnis.

REKLAMA

3. Ashley Harkleroad

Ashley Harkleroad (nuotr. Balsas.lt)Ashley Harkleroad (nuotr. Balsas.lt)

2008-ųjų rugpjūtį nutiko tai, kas visiems laikams pakeitė vyrų požiūrį į amerikietes tenisininkes. Ashley Harkleroad tapo pirmąja profesionale teniso žaidėja, kurios nuotrauka puikavosi ant žurnalo „Playboy“ viršelio. Džiaugiuosi, kad ji pralaužė ledus ir dabar galime laukti tokių žvaigždžių kaip Maria Sharapova bei Maria Kirilenko pasirodymo.

2. Amanda Beard

Amanda Beard (nuotr. Balsas.lt)Amanda Beard (nuotr. Balsas.lt)

Ar atsiras tokių, kuriems gali nepatikti Amanda Beard? Jos sportininkės karjera prasidėjo tada, kai ji būdama dar visai gležna mergina pateko į olimpinę plaukimo komandą, baseine nesunkiai įveikė visas savo konkurentes ir tapo „Playboy“ modeliu.

1. Torrie Wilson

Torrie Wilson (tvrage.com) (nuotr. Balsas.lt)Torrie Wilson (tvrage.com) (nuotr. Balsas.lt)

Olimpinis geriausio kūno medalis atitenka Torrie Wilson. Ji du kartus pasirodė nuoga ant „Playboy“ viršelio. Torrie Wilson sporto aistruolius pakerėjo ne tik talentu, bet ir neįtikėtinu žavesiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų