REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Jis sugrįžo, kaip ir žadėjo. Po aštuonerių metų pertraukos buvęs Kalifornijos gubernatorius Arnoldas Schwarzeneggeris iš politikos grįžo į kiną. Ir tiesiai į superfilmą „Nesunaikinami 2“.

Jis sugrįžo, kaip ir žadėjo. Po aštuonerių metų pertraukos buvęs Kalifornijos gubernatorius Arnoldas Schwarzeneggeris iš politikos grįžo į kiną. Ir tiesiai į superfilmą „Nesunaikinami 2“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Gavęs S.Stallone kvietimą filmuotis antroje dalyje, net nesukau galvos dėl scenarijau. Pasakiau jam: parašyk man vaidmenį, juk žinai kokias frazes mėgstu. Ir viskas. Aš dalyvauju“, – pasakojo Arnoldas Schwarzeneggeris.

REKLAMA

Tiesa, veiksmo filmų meistras neslepia, kad dalyvauti tokiame galingame kūrinyje jam buvo nemenkas iššūkis. Vis dėlto amžius jau nebe jaunuolio. Šių metų liepos 30 dieną Arnoldui Schwarzeneggeriui sukako 65 metai. Kino įžymybė sulaukė daugybės sveikinimų – net Rusijos ministras pirmininkas Dmitrijus Medvedevas, kuris yra A.Schwarzeneggerio draugas ir gerbėjas, per twitter linkėjo jam dar daug ko pasiekti šiame gyvenime.

„Bėgant metams darosi vis sunkiau. Medžiagų apykaita sulėtėja, raumenys nebeklauso taip, kaip anksčiau. Po įtemptų veiksmo scenų reikia daugiau laiko atsigauti“, – pasakojo A.Schwarzeneggeris.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikti visus kovos triukus meistrui atrodo dar sunkiau, kai šalia tenka matyti puikią formą demonstruojantį jaunimą. Veiksmo filmų veteranai į filmo „Nesunaikinami 2“ gretas įliejo šviežio kraujo – vieną iš vaidmenų atliko australų gražuolis Liamas Hemsworthas („Bado žaidynės“), kuriam vos 22 metai ir kuris tiktų A.Schwarzeneggeriui į anūkus.

Filme yra epizodas, kai, keliaujant mišku, Barnis (S.Stallone) liepia „Vaikiui“ (L.Hemsworthas) eiti į žvalgybą – šis nuskuodžia tokiu greičiu, kad Barnis susisiekia su juo per raciją ir įspėja: „Neskubėk taip. Gėdini mus“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, A.Schwarzeneggeris nėra vyriausias iš veiksmo legendų būrio. Štai nemirtingajam Chuckui Norrisui – jau 72 metai. Liamas Hemsworthas jam tiktų į proanūkius. Tačiau – išduosime nedidelę paslaptį – filme „Nesunaikinami 2“ daugiausia blogų vyrukų išguldo būtent Chuckas Norrisas.

Chuckui Norrisui ir esant tokio amžiaus atlikti garsųjį suktuką – vienas juokas. Nenuostabu, kad aktorius pažėrė patarimų ir Arnoldui Schwarzeneggeriui.

„Kolegos filmavimo aikštelėje man labai padėjo. Juk nesifilmavau aštuonerius metus. Žinoma, jie šiek tiek persistengė galvodami, kad aš jau pamiršau, kaip laikyti ginklą“, – juokėsi bičiulių ir gerbėjų Arnie vadinamas aktorius.

REKLAMA

Filmavimo dienai pasibaigus aktoriai likdavo pasišnekučiuoti. Kalbėdavo apie kiną, prisimindavo senus filmus, pasijuokdavo vienas iš kito, iš legendinių vaidmenų, sparnuotų frazių.

„Mes nuolat konkuravome. Kieno raumenys didesni, kas turi geresnę figūrą, kas daugiau filmuose nudėjo blogų vyrukų“, – pasakojo Arnoldas Schwarzeneggeris.

Vienoje filmo „Nesunaikinami 2“ scenoje Arnoldo Schwarzeneggerio herojus pareiškia: „Mums visiems metas į muziejų“. Tačiau, rodos, jis pats į muziejų nesiruošia. Šiuo metu Arnoldas Schwarzeneggeris darbuojasi prie dviejų naujų projektų. Regis, į kiną jis grįžo ilgam.

REKLAMA

O kaip politika? Kino legenda politikai nesako „ne“, tačiau nuoširdžiai prisipažįsta, kad jį išrinko Kalifornijos gubernatoriumi, nes jis buvo populiarus aktorius.

„2003 metais į Kalifornijos gubernatoriaus postą balotiravosi 135 kandidatai, tačiau aš susilaukiau daugiausiai žiniasklaidos dėmesio dėl filmų, kuriuose vaidinau. Man pavyko peržengti ir partijų barjerą – už mane balsavo ne tik respublikonai, bet ir demokratai, kurie matė mano filmus. Tarp pramogų pasaulio ir politikos yra daug panašumų. Dabar suprantu, ką Ronaldas Reaganas (aktorius, buvęs JAV prezidentas – Red.) turėjo omeny sakydamas, kad aktoriaus profesija padėjo pamatus jo politinei karjerai“, – kalbėjo aktorius.

Nepraleiskite progos pamatyti didįjį A. Schwarzeneggerio sugrįžimą į kino ekranus – jau šį savaitgalį Holivudo superfilmas „Nesunaikinami 2“ šturmuoja Lietuvos kino teatrus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų