REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Internete pamačius skelbimą, kad pasiturintis verslininkas nemokamai išnuomotų prabangų butą, nusprendėme išsiaiškinti, ko gi 38 metų vyras norėtų atgal už šias dosnias dovanas. Paskambinus paaiškėjo, kad vyras siūlo ne tik prabangius apartamentus, bet ir „išmanųjį apšvietimą“.

Internete pamačius skelbimą, kad pasiturintis verslininkas nemokamai išnuomotų prabangų butą, nusprendėme išsiaiškinti, ko gi 38 metų vyras norėtų atgal už šias dosnias dovanas. Paskambinus paaiškėjo, kad vyras siūlo ne tik prabangius apartamentus, bet ir „išmanųjį apšvietimą“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Viename skelbimų portale patalpintas skelbimas atrodė taip (kalba netaisyta):

38m. verslininkas (patrauklus viras) nemokamai isnuomos jaunai graziai moteriai arba panelei nauja siolaikiskai irengta 2kamb. buta (nauji prabangus baldai,visa buitine technika, video,audio aparatura) uz draugiste.

REKLAMA

Ypatumai: Graži aplinka, parketas, plastikiniai langai, Įstiklinti balkonai, izoliuoti kambariai, vandens skaitliukai, Šildomos grindys, seifo durys, apsauga, rakinama laiptinė, su baldais, su sandėliuku, kabelinė televizija, internetas.

Apsimetė nesuprantantis

Paskambinus nurodytu telefonu atsiliepė rusakalbis vyriškis. Iš pradžių vyras apsimetė nesuprantantis, kodėl jam skambinama, teiravosi, gal skambiname jam kaip į nekilnojamojo turto agentūrą. Tačiau šiek tiek vėliau, papasakojus, kad intensyviai ieškau buto nuomai, o šiandieninės kainos man yra per didelės, vyriškis patikėjo „šventu žurnalistiniu melu“.

REKLAMA
REKLAMA

Prabangus butas

Vėliau vyras, prisistatęs Grigorijaus vardu, ėmėsi klausinėti, ką aš veikiu gyvenime. „Esu Samanta, 22 metų, studijuoju kosmetologiją“, – pasakojau smalsiam vyriškiui. Mano atsakymai labai patiko verslininkui ir jis ėmėsi pasakoti apie savo turimus turtus: „Šeškinėje prabangus, šiuolaikiškai įrengtas, labai geras butas. Žinote leisti nuomininkus pavojinga, jie gali kažką sugadinti, nesaugo daiktų, aš pats ten dariau remontą, tai išleidau kažkur apie 80 tūkstančių litų“, – savo nerimą išsakė vyriškis. Patikinus, kad aš labai tvarkinga, atsakinga mergina, vyras ėmė kalbėti dar mieliau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mainais prašo draugystės

„Jūs rašote, kad butas yra išnuomojamas visiškai nemokamai. Ar tokiu būdu stengėtės privilioti klientą, ar iš tiesų leisite man nemokamai jame gyventi? Ir kaip reikėtų atsilyginti už jūsų gerumą?“, – paklausiau Grigorijaus, o atsakymą išgirdau trumpą ir aiškų: „Draugyste.“ „Norėčiau draugystės kaip vyras su mergina. Galėčiau pas tave atvažiuoti pabūti. (Ir jūs bet kada galėtumėte atvažiuoti pas mane pabūti?) Jei žmonės draugauja, tai susitaria kada susitikti“, – atsakė vyras, pridurdamas, kad iš pradžių mergina būna draugė, o vėliau net ir žmona gali tapti. „Man 38-eri metai, ne 20, tad per savo gyvenimą aš jau spėjau daug nuveikti“, – tęsė pasakojimą apie save, neslėpdamas, kad yra išsiskyręs, vaikų neturintis, tačiau apie juos svajojantis.

REKLAMA

Dėmesys išvaizdai

Kitas klausimas, nuskambėjęs iš savo turimo verslo nepanorusio atskleisti Grigorijaus lūpų, buvo apie mano išvaizdą. Vyrui itin rūpėjo, kaip aš atrodau, o pasakius, kad esu simpatiška blondinė, verslininko balse kaipmat atsirado džiaugsmo gaida. Pasiūlius apsikeisti nuotraukomis, vyriškis buvo kiek kategoriškas ir paprašė internetinio puslapio, kur galėtų į mane pasižiūrėti: „Gal turi anketą draugai (manau, kad vyriškis turėjo omeny pažinčių portalą draugas.lt)? O gal facebooke? Būtų smalsu tave pamatyti“, – tęsė vyriškis. „Mano nuotrauka buvo facebooke, bet buvusi žmona, kai mes išsiskyrėme, ištrynė mano anketą. Tad dabar nuotraukos aš neturiu, bet nieko, gi pamatysit mane.“

REKLAMA

Vyras tikino šiuo metu gulintis ligoninėje ir sergantis plaučių uždegimu, todėl negalintis prieiti prie interneto ir atsiųsti man savo nuotraukos. „Man gydytojai pasakė, kad man plaučių uždegimas. Buvau su draugais naktiniame klube „Carskoje selo“ ir jau jaučiausi peršalęs. O vėliau dar blogiau pasijutau. Daug šokau, šlapias išeidavau į lauką ir matyt dėl to taip nutiko“, – ėmė guostis verslininkas.

Išskirtinis butas su jakuzi

Paklausus, ką rasiu gyvendama Šeškinės mikrorajono bute, (pokalbio metu vyriškis prasitarė, kad pats gyvena Pašilaičių mikrorajone 100 kv. metrų bute), Grigorijus buvo itin iškalbingas ir negailėjo pagyrų savo nekilnojamam turtui: „Ten visi baldai sumontuoti, didžiulė odinė lova su viskoelastiniu čiužiniu, aparatūra. Bute yra padaryta džakuzi, padarytas kaip jis ten išmanusis apšvietimas...“ (Na, už nuomą nereikės mokėti, o kaip komunaliniai mokesčiai?) „Už nuomą nereikės, bet ten gal už komunalines reikės, nereikės... susitartume... (Tai jei jūs pas mane nakvosite ir naudositės dušu, aš turėsiu sumokėti už jūsų vandenį?)(juokiasi) Tuomet už komunalines nereikės mokėti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyras tikino, kad tik pamatęs mano atsiųstą nuotrauką ir grįžęs iš ligoninės leis apsigyventi savo prabangiame bute Šeškinės mikrorajone, tačiau, kol nepamatė mano išvaizdos, nenorėjo leistis į kalbas apie buto atidavimą „nuo pirmadienio.“

Nesiseka meilėje

Pasiteiravus, kodėl neieško merginos klubuose ar kur nors kitur, vyras tikino, kad to padaryti jam niekaip nepavyksta. „Tos, kurios labai patiko, tuo momentu, nieko padaryti nepavyko, o tos, kurios nepatinka, tai be problemų. Tačiau man nepatinka, netraukia, nenoriu. Niekas neatsiliepė dar į mano skelbimą, bet aš taip galvoju, kad gal dar atsilieps. Labai man keista dėl to“, – liūdnai kalbėjo vyriškis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų