REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mes jau pasakojome jums apie kompanijos „John Cooper Works“ darbus. Kažkada dalinomės su jumis „JCW“ specialistų pastebėjimais apie aerodinamikos tobulinimą, o dabar siūlome jums pažiūrėti trumpą filmuką, kuriame šios kompanijos atstovai pasakoja apie ultimatyviausio savo kūrinio dizainą.

REKLAMA
REKLAMA

Visi žino, kad „Mini“ važiuoja puikiai – tai tikras automobilis vairuotojui. Ir visai nesvarbu, kad šiuo automobiliu taip mėgsta vėžintis visokiausios blondinės. Tačiau ambicingiems šių automobilių vairuotojams pasiryžę padėti perdirbėjai iš „John Cooper Works“, labai rimti vadinamojo tiuningo specialistai.

REKLAMA

„John Cooper Works“ vyrukų požiūris į automobilių perdirbimą visai kitoks nei lietuvaičiams puikiai žinomos „garažinio tiuningo“ pakraipos atstovų – šios kompanijos specialistai dirba itin profesionaliai. Kaip sakoma, ne dėl vaizdelio, o dėl rezultato. Todėl visai nenuostabu, kad „John Cooper Works“ kolektyvas nestokojo pasitikėjimo savo kūriniu ir nelaukęs išbandė „GP“ versiją legendinėje Niurburgringo trasoje.

Taigi, paganykite akis į vieną ultimatyviausių „hot-hach“ žanro atstovų ir paklausykite šio automobilio kūrėjų pastebėjimų apie „John Cooper Works GP“ dizainą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų