REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išsitraukite savo spalvingiausius apdarus ir šėlkite nuotaikingame spalvų ir ritmų sukūryje Londone ateinantį sekmadienį ir pirmadienį.

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvienas bent kartą yra girdėjęs apie Notting Hillo karnavalą, sutraukiantį minias smalsuolių ir pateikiantį ne ką mažiau uždegantį šėlsmą, nei garsusis vyresnysis jo brolis ir įkvėpėjas - Rio karnavalas saulėtoje Brazilijoje.

REKLAMA

Londone tai gali pasirodyti veikiau egzotika, nei natūrali atrakcija, tačiau ir patys įsisukę į įvykių širdį pamatysite, kaip sambos ritmai ir auksinis žaižaravimas organiškai įsiterpia į vakarietiško miesto erdves, nes jausmą kuria žmonės.

Visai paranku prieš metantis į šėlstančią minią sužinoti šiek tiek daugiau apie karnavalą ar bent susipažinti su jo geografija. Puikų karnavalo gidą - žemėlapį šiemet parengė "Time Out London" tinklapis, jį galite peržiūrėti čia: jame sužymėtos vietos, kuriose įrengtos scenos, bei aludės ir barai, kuriame praktiškai "non-stop" bus švenčiama.

REKLAMA
REKLAMA

Tas pats tinklapis ir labai apdairiai surinko visą reikalingą informaciją apie tai, kaip saugiai ir smagiai praleisti tas dvi audringas dienas - ir tai aktualu ne tik tėvams su mažyliais, bet ir visiems, kas prisimena pernai vykusias riaušes. Todėl nepatingėkite atsiversti šio puslapio ir perskaityti patarimų kaip patogiausiai nusigauti iki šventės, taip pat informacijos apie saugumą, priminimų dėl vaikų patogumo (nepamirškite jiems įgyti ausų kamštelių) etc.

Tinkamai pasiruošę didžiausiam Europos gatvės festivaliui, judančiam Karibų muzikos ritmais, sėskitės į metro ir dumkite į vakarų Londoną, kur Notting Hillas porai dienų aidės šūkiais "samba" ir "fiesta".

KADA: rugpjūčio 26 - 27 dienomis

KUR: Notting Hill, London W11, UK

DAUGIAU INFO: http://www.thenottinghillcarnival.com/

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų