REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos mažmeninės prekybos padangėje sužibo nauja žvaigždė – šiuo metu bene didžiausias informacinių technologijų (IT) ir namų technikos tinklas TipTop.lt. UAB „EHS kompiuteriai“, valdančios TipTop.lt prekės ženklą, direktoriaus Audriaus Balčiūno teigimu, šiai dienai tinklas jungia 33 įmones visoje Lietuvoje, pradedant didžiaisiais miestais (Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys) ir baigiant ne tokiais dideliais (Rokiškis, Ignalina, Druskininkai, Skuodas ir kt.).

REKLAMA
REKLAMA

TipTop.lt galima vadinti išskirtiniu IT ir namų technikos tinklu, kadangi jis bando apjungti elektroninės parduotuvės ir mažmeninės prekybos tinklo privalumus. Juos jau pajuto esami klientai: pirma, pirkėjui (ypač mažesnių miestelių) nereikia važiuoti į didmiesčius, kur prekių asortimentas paprastai būna didesnis, o kaina mažesnė. Visko mačiusiems didmiesčių gyventojams nereikia važiuoti, pavyzdžiui, į Lenkiją, kur neretai traukia dažnas lietuvis, ieškodamas geresnės kainos ar didesnio prekių asortimento.

REKLAMA

TipTop.lt gali pasiūlyti ne tik Lietuvos, bet ir užsienio (Lenkijos, Latvijos) didmenininkų siūlomų produktų. Gauti patarimą vienos ar kitos prekės atveju galima tiek Internetu, tiek ir gyvai savo mieste ar miestelyje, kuriame yra TipTop.lt ženklu pažymėta parduotuvė. Čia pat galima norimą prekę galima ir užsakyti, ir atsiimti, o šį privalumą jau spėjo įvertinti ne tik jaunimas, tačiau ir vyresnio amžiaus žmonės.

Audriaus Balčiūno teigimu, TipTop.lt savo apyvarta šiandien dar negali varžytis su didžiaisiais IT ir namų technikos mažmeninės prekybos tinklais, tačiau greitu metu tai turėtų tapti praeitimi: 2011 m. tinklo apyvarta siekė 3 mln. litų, tuo tarpu šiemet šis rodiklis, planuojama, ūgtels dvigubai – iki 6 mln. litų. Iš Europos Sąjungos gauta parama elektroninei prekybai vystyti leis sparčiai augti ne tik Lietuvoje, tačiau ir įkelti koją į kaimyninių valstybių rinkas. Tokiu būdu, per artimiausius trejetą metų planuojama patekti į trijų didžiausių Lietuvos internetinės ir mažmeninės prekybos tinklų „klubą“.

REKLAMA
REKLAMA

Sparčią tinklo plėtrą nuo šio ketvirtadienio galės įvertinti ne tik esami, tačiau ir būsimi TipTop.lt klientai: rugpjūčio 16 d. Kaune, Savanorių pr. 126, duris atvers nauja parduotuvė. Atidarymo proga visi čia užsukę pirkėjai iki rugpjūčio 25 d. galės visą kompiuterinę ir namų techniką įsigyti už savikainą. Turbūt nereikia ir sakyti, jog tai bus puiki proga susipažinti su profesionalia ir draugiška TipTop.lt komanda.

Užs. Nr. 0027

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų