REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apie Pebble Beach konkurse pristatytą vienetinį „McLaren X1“ automobilį pasakojome jums vos prieš kelias dienas. Na o šiandien galime pasiūlyti jums užmesti akį ir į pirmą filmuotą medžiagą, kur ekstravagantiškas automobilis parodomas iš visų pusių, o taip pat galima išgirsti ir jo variklio skleidžiamą garsą.

REKLAMA
REKLAMA

„McLaren X1“ sukurtas gerbiamam kompanijos klientui, automobilį pagamino „McLaren Automotive“ padalinys „McLaren Special Operations“.

REKLAMA

Būsimo automobilio detales užsakovas aptarinėjo su „McLaren Special Operations“ vadovu Polu Makenziu ir kompanijos dizainerių vadovu Frenku Stefensonu. Visų šių pokalbių ir diskusijų rezultatas – automobilio išorei pasirinktas „laikui nepavaldžios ir klasikinės elegancijos“ stilius.

„McLaren X1“ pagamintas naudojant „MP4-12C“ pagrindą. Čia naudojamas tas pats 3,8 litro darbo tūrio turbininis V8. Tačiau automobilis gavo visiškai naują kėbulą. Jis šiek tiek didesnis nei „MP4-12C“ modelyje, tačiau automobilio svoris liko toks pats – 1400 kilogramų.

„McLaren“ vadovai kategoriškai atsisako atskleisti kas yra šio unikalaus automobilio savininkas. Neužsimenama ir apie tai, kiek šiam paslaptingam pirkėjui kainavo šis unikalus automobilis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų