REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vis dar neapsisprendi, ką laikyti namuosešunį, katę ar iguaną? Tavo horoskopas gali pasufleruoti teisingiausią sprendimą!

Vis dar neapsisprendi, ką laikyti namuosešunį, katę ar iguaną? Tavo horoskopas gali pasufleruoti teisingiausią sprendimą!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Avinams reikia augintinio, kuris būtų toks pat energingas, kaip jie, ir džiugiai nusiteikęs dalyvautų kasdienėje jų veikloje. Žmonėms, gimusiems po šiuo ženklu, puikiai tiks airių terjeras. Tai judrūs ir bebaimiai šunys, kurie išsiskiria ypatinga narsa, o kartais net ir beatodairiškumu.

REKLAMA

Jaučiai

Daug dėmesio kreipiantys į prisilietimus bei vertinantys estetinį vaizdą Jaučiai žavisi mielais ir simpatiškais gyvūnėliais, kuriuos galima paniurkyti, apkabinti. Kaip tik tokie yra špicai. Tai jausmingi, pūkuoti šuneliai, kurių kailį reikia dažnai šukuoti. Špicai nuovokūs, labai draugiški, juos lengva mokyti.

Dvyniai

Kas gi gali tapti geresniu kopanjonu tokiems plepiams, kaip Dvyniai, jei ne gyvūnas, kuris pats moka kalbėti? Pavyzdžiui, pilkoji Afrikos papūga. Šie paukščiai sparnuočių pasaulyje laikomi vienais protingiausių, išsiskiria fenomenalia atmintimi. Jie gali įsiminti ir ištarti daugybę žodžių ir net posakių, kuriais džiugins ir savo šeimininkus, ir jų svečius.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Vėžiai itin subtiliai jaučia savo gyvenimo kelią, todėl jiems emociškai lengviausia būtų pasirūpinti kokiu nors nedideliu gyvūnėliu, kurį būtų galima palaikyti rankose, paglostyti. Tam idealiai tinka kačiukai arba žiurkėnai.

Liūtas

Originalus, kilmingas ir žaismingas gyvūnėlis gali ištirpdyti net ir ledinę Liūto širdį. Juk Liūtai dievina tai, kas originalu! Jiems ypač tinka Siamo katės – švelnios, trumpaplaukės, labai judrios ir elegantiškos. Taip pat Liūtams bus prie širdies šių keturkojų troškimas nuolat būti dėmesio centre. Su tokiais gyvūnais Liūtai niekada nenuobodžiaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Mergelės labai brangina tvarką ir švarą, dažnai jos būna pernelyg skrupulingos. Joms labiausiai tiks berno zenenhundas. Tai ypač švarus keturkojis, pasirengęs visada padėti savo šeimininkui. Šie šuneliai lengvai bendrauja, gali atskubėti į pagalbą kada tik prireiks. Mergelėms patiks kartu su jais ir gyventi, ir dirbti – jos visada turės mielą ir atsidavusį draugą.

Svarstyklės

Paslaptingoms ir santūrioms Svarstyklės tinkamas augintinis turėtų būti žavus, subtilus, teikiantis grožį ir harmoniją. Taigi joms puikiausiai tiks spalvinga papūgėlė ar kanarėlė. Tai mieli, bendraujantys paukščiai, kurie ir teiks džiaugsmo, ir puoš namų interjerą.

REKLAMA

Skorpionas

Smalsius ir įspūdžių ištroškusius Skorpionus dažnai traukia tamsioji gyvenimo pusė, o iš savo augintinių jie tikisi... tylos. Galbūt tau vertėtų įsigyti vorą? Arba ką nors panašaus – pakankamai egzotišką, beveik nepastebimą, ir tokį, kuris tavo svečiams keltų bent jau lengvų šiurpuliukų.

Šaulys

Šauliai – geranoriški, energingi ir iniciatyvūs. Be to, jie visada ieško šių bruožų ir savo augintinių charakteryje. Taigi šio ženklo atstovams idealiai tiks dogai. Tai impozantiški ir solidūs šunys, draugiški iš prigimties, bet taip pat ir neįtikėtinai švelnūs. Jie labai energingi, teks nusiteikti ilgiems pasivaikščiojimams, o tai Šauliams – kaip tik tai, ko reikia, juk jie dievina aktyvų gyvenimo būdą.

REKLAMA

Ožiaragis

Praktiški ir ambicingi Ožiaragiai iš augintinio tikisi disciplinuotumo. Vokiečių aviganis su savo protu, jėga ir paklusnumu šio ženklo atstovams – geriausias pasirinkimas. Smalsus ir atkaklus šuo noriai bendraus su ryžtingais ir griežtais Ožiaragiais. Vokiečių aviganio atsidavimas ir savarankiškumas – tai kaip tik tie bruožai, kuriais Ožiaragiai nepaliaus žavėtis.

Vandenis

Šaltakraujiškas ir neįprastų dalykų ištroškęs Vandenis mielai rinksis originalų (bet ne pernelyg) augintinį. Tam tiks, pavyzdžiui, iguana. Ją labai įdomu stebėti, iguanos turi savitą charakterį, minta žalumynais ir yra labai populiarios visame pasaulyje. Jei su iguana elgsitės teisingai, ji pademonstruos save iš pačios geriausios pusės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žuvys

Dažniausiai Žuvys ieško išeities iš kasdienės rutinos ir ilgisi mistinių potyrių. Spalvingos tropikų žuvytės dailiame akvariume joms – idealus pasirinkimas. Žuvytės žavės savo formomis ir spalvomis. Liuminescencinė šviesa, burbuliukai ir šen bei ten plaukiojančios žuvelės padės Žuvims atsipalaiduoti nuo namų rūpesčių, pasinerti į jų vidinio pasaulio gelmes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų