REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanijos „Google“ kūrėjai išleido atnaujintą kartografinės tarnybos „Google Maps“ versiją, kuri skirta mobiliajai operacinei sistemai „Android“. Aplikacija atnešė eilę naudingų funkcijų, o taip pat patobulinimų, kurie skirti darbo su žemėlapiais stabilumui ir produktyvumui didinti.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo šiol mobilioji „Google Maps“ versija gali pasigirti 500 didžiausių pasaulio miestų viešojo transporto maršrutais. Šią funkciją nuspręsta pridėti tuomet, kai buvo pastebėta, jog daugelis vartotojų dažnai naudojasi „Google Search“ paieška, pateikdami užklausas, kad sužinotų viešojo transporto maršrutus ir tvarkaraščius savo mieste. Kūrėjai pridėjo iš viso virš 1 mln. autobusų, tramvajų ir metro stotelių.

REKLAMA

Pranešama, jog „Android“ skirtas  „Google Maps“ nuo šiol mokės vaizduoti teritorijų ribas, kai vartotojas ieškos jį dominančių pašto indeksų. Be to, kūrėjai pridėjo ir naują funkciją „My Places“, kurios dėka galima gauti greitą prieigą prie dažniausiai lankomų vietų žemėlapyje.

Naujoji aplikacijos versija suderinama su visais įrenginiais, kuriuose įdiegta ne senesnė kaip „Android 2.2“ versija. Kaip visada, „Google Maps“ galima parsisiųsti iš el. parduotuvės „Google Play“, aplikacija yra nemokama.

Parsisiųsti „Android“ skirtą „Google Maps“ galite ČIA.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų