REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policija informuoja, kad naktį į ketvirtadienį nusiaubtas viešbutis Tauragėje, Vytauto gatvėje. Du iš penkių tąnakt siautėjusių vyrų uždaryti į areštinę. Verslininkas tuo nebesistebi – dėl viešbučio turto niokojimo teismuose išnagrinėta jau ne viena byla.

REKLAMA
REKLAMA

Policijos duomenimis, konfliktas tarp penkių asmenų kilo naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, apie 2.50 val. 25-erių ir 23-ejų metų vyrai svaidėsi žodžiais, vėliau mušėsi viešbučio koridoriuje bei registratūroje, daužė viešbučio administratorės tarnybinių patalpų duris. Iki atvykstant policijai trys mušeikos pabėgo. Su savimi trijulė išsinešė registratūroje stovėjusią vazą. Kitus du įsisiautėjusius viešbučio klientus: 25 m. Ž.M. ir 23 m. L.R. policijai pavyko sulaikyti. Šiedu uždaryti į areštinę. Kiek konkrečiai žalos vandalai pridarė viešbučio savininkams, dar tikslinama. Vakar kalbintas viešbučio savininkas Romualdas Ozgirdas sakė nieko negalįs komentuoti, nes tuo metu nebuvo Tauragėje.

REKLAMA

– Tai nebe pirmas vandalizmo išpuolis viešbučiuose. Ne taip seniai buvo nusiaubtas viešbutis-kaimo turizmo sodyba Griežpelkiuose. Galbūt Tauragėje siaučia tam tikrų pomėgių jaunuolių grupė? Mes irgi jau turėjome keletą bylų teismuose, šiuo metu yra nagrinėjamas dar vienas atvejis. Panašu, kad turėsime dar vieną bylą. Nieko nepadarysi, tokie yra viešbučių klientai, – sakė Tauragės viešbučio savininkas.

Per pastarąjį incidentą Tauragės viešbučio kambaryje sulaužytos lovos, suplėšyti čiužiniai, apverstas stalas, išmėtyta patalynė ir kiti daiktai, prišiukšlinta. Kas ir kaip vyko, bus bandoma nustatyti iš vaizdo kameros įrašų.

Tauragės policijoje dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų