REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos treniruočių stovykla startuos kitą savaitę, tačiau dalis žalgiriečių jau pradėjo pasirengimą naujajam sezonui. Šią savaitę pusei „Žalgirio“ žaidėjų buvo atlikti sveikatos patikrinimai bei specialūs testai, leisiantys įvertinti žaidėjų fizinę būklę bei suformuoti individualius poreikius atitinkančią fizinio parengimo programą, praneša zalgiris.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienį žalgiriečiai vienas po kito atvyko į Lietuvos kūno kultūros akademijos (LKKA) Taikomosios fiziologijos ir sveikatos ugdymo katedrą, kur fiziologijos specialistai tyrė pirmąją grupę žalgiriečių. Mindaugas Kuzminskas, Tadas Klimavičius, Vytenis Lipkevičius, Adas Juškevičius ir broliai Lavrinovičiai atliko įvairius pratimus, kurių rezultatai buvo fiksuojami ir vėliau bus visapusiškai išanalizuoti.

REKLAMA

Daugiausiai ištvermės iš krepšininkų pareikalavo sunkėjančio krūvio bėgimo testas. Jo metu žalgiriečių judesius ir kvėpavimą fiksavo įvairūs davikliai, o žaidėjų veidą dengė speciali kaukė.

„Su šia kauke brolis atrodo kaip terminatorius. Reikia jo nuotraukas nusiųsti visiems varžovams, iš karto pasiduos“, - apie Kšyštofo išvaizdą juokavo Darjušas Lavrinovičius.

Kitos savaitės pradžioje tokius pačius testus atliks ir į Kauną atvyksiantys „Žalgirio“ legionieriai. Kiek vėliau nuo patikrinimo neišsisuks ir Lietuvos rinktinei olimpinėse žaidynėse atstovavę Paulius Jankūnas, Mantas Kalnietis ir Rimantas Kaukėnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų