REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Avinas

REKLAMA

Diena žada būti sėkminga. Jums būdingas pasitikėjimas savimi bus ne tik nepalaužiamas, bet dar ir visiškai pagrįstas. Visa, ką darote, seksis lengvai. Naujos idėjos bus sutiktos supratingai, aplinkiniai jums padės, o tinkamu laiku parodyta iniciatyva tik sustiprins jūsų autoritetą. Palankus emocinis fonas nei draugams, nei atsitiktiniams praeiviams neleis likti abejingiems jūsų žavesiui.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis

Galimos permainos asmeniniame gyvenime ir vargu ar jas laikysite palankiomis. Tai, kas vyksta dabar, teisingai suvokti imsite tik vėliau, ir tada įsitikinsite, kad aplinkybės susiklostė taip gerai, kaip tik buvo įmanoma. Kol kas tiesiog elkitės garbingai ir likite ištikimas savo moraliniams principams.

REKLAMA

Dvyniai

Ne viskas klostosi itin gerai. Santykiai sumylimu žmogumi vargu ar džiugins. Ir priežastis - visai ne realūs nesutarimai ir rimtos problemos, o dvasinio artumo ir tarpusavio supratimo stoka. Darbe situacija paprastesnė: žinote, ką reikia daryti ir į ką kreiptis pagalbos.

Vėžys

Laukia labai sėkminga diena. Kliūčių kelyje beveik nepasitaikys, užtai sutiksite žmonių, su kuriais galėsite pasidalinti ir vargais, ir džiaugsmais. Galite susitikti su senais draugais, atkurti nutrauktus meilės ryšius arba stačia galva nerti į naują romaną.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nemalonumai laukia kelionėse ir išvykose, ypač turėtumėte vengti kontaktų su nepažįstamais žmonėmis, kurie patys mėgins jus užkalbinti. Visose kitose sferose diena žada būti lengva ir maloni. Pozityvios tendencijos veikia tiek darbo, tiek asmeninių santykių sritis.

Mergelė

Puikiai seksis užkariauti profesines aukštumas, o dalykiniame bendravime jums tiesiog nebus lygių. Deja, asmeniniai santykiai klostosi ne taip palankiai: artimi žmonės vargu ar supras jūsų požiūrį. Prieštaringi santykiai ir su mylimu žmogum - geriau stenkitės ieškoti kompromisų ir užbėkite konfliktams už akių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Į smulkius profesinius nesusipratimus žiūrėkite filosofiškai, o į finansinius sunkumus apskritai nekreikite dėmesio. Žvaigždės žada, kad reikalai greitai pakryps į gerąją pusę. Pasinaudokite situacija ir pamėginkite iš dabartinių problemų išspausti naudos ateityje. Ar bent jau išmokti svarbią pamoką.

Skorpionas

Skorpionams - puiki diena, ypač jei siekiate aukštumų darbe. Rasite kaip pritaikyti savo geriausias profesines savybes ir įgūdžius. Deja, aplink jus nemažai priešų ir pavyduolių, kurie nusiteikę gana ryžtingai. Atidžiau rinkitės, su kuo bendraujate.

REKLAMA

Šaulys

Šiandien jums sekasi meilėje. Harmoningai klostysis stabilių porų santykiai. Tie, kas nuolat pykstasi, pagaliau išmoks susitaikyti ir pasieks kompromiso. Aktyviau dalyvaukite visuomeniniame gyvenime, lankykitės renginiuose - taip plėsite savo bičiulių ratą ir gausite naudingos informacijos.

Ožiaragis

Galite tikėtis šeimos narių, giminaičių pagalbos, taip pat ir finansinės. Santykiai su mylimu žmogumi klostosi neblogai, tačiau jaučiate troškimą dalintis savo paslaptimis su bičiuliais, kurie nelinkę laikyti liežuvio už dantų. Taigi galvokite, ką kalbate, kad tai neatsisuktų prieš jus.

REKLAMA

Vandenis

Ši diena visai netinka senoms tradicijoms laužyti ir atsisakyti įprastų veikimo metodų. Jei elgsitės deramai, išvengsite rimtų nesusipratimų ir galbūt net pavyks įgyvendinti savo planus. Palanki finansinė situacija, galima pirkti stambius pirkinius, tik prieš tai pasikonsultuokite su šeimos nariai.

Žuvys

Gana sėkminga diena. Viena, kas ją aptemdys - tai nesutarimai su šeimos nariais. Ypač su giminaičiais, gyvenančiais toli. Visa kita paklūsta pozityvioms tendencijoms, pajusite, kad gebate įveikti net ir sudėtingiausius darbus. Ideali diena dalyvauti renginiuose, priimti namuose svečius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų