REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šį savaitgalį pasaulio kino ekranuose pasirodo vienas laukiamiausių metų filmų – veiksmo ir nuotykių trileris „Nesunaikinami 2“.

Šį savaitgalį pasaulio kino ekranuose pasirodo vienas laukiamiausių metų filmų – veiksmo ir nuotykių trileris „Nesunaikinami 2“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

2010 metais pirmasis filmas susilaukė tokios stulbinamos sėkmės visame pasaulyje, kad vos išleistas į kino ekranus tapo popkultūros reiškiniu. Viskas, kas susiję su „Nesunaikinamų“ vyrų kompanija, kuriuos įkūnijo veiksmo filmų legendos, tapo madinga.

REKLAMA

Štai žymus muzikos prodiuseris ir didžėjus iš Kalifornijos Mike'as Relmas suplakė vaizdo ir muzikos miksą iš filmo „Nesunaikinami 2“ anonso:

Dar vienas filmo gerbėjas sukūrė „Nesunaikinami 2“ anonsą iš žaislinių lego figūrėlių.

Filmo prodiuseriai taip pat pradėjo žaisti šį žaidimą – prieš pat „Nesunaikinami 2“ premjerą išleistas filmo plakatas, atkartojantis paskutinę vakarienę – 12 filmo žvaigždžių susibūrė prie stalo aplink savo vedlį Sylvesterį Stallone.

REKLAMA
REKLAMA

Nors Vatikanas griežtai reaguoja į krikščionybės simbolių naudojimą, šį kartą numojo ranka į Holivudo prodiuserių sąmojį. Dabar tai – vienas originalesnių plakatų Holivude per pastaruosius penkerius metus.

Simboliška, tačiau ši vakarienė veiksmo filmo legendoms iš tiesų gali būti paskutinė. Nors gerbėjai po išankstinių filmo peržiūrų suskato reikalauti dar vieno tęsinio, trečiosios dalies, „Nesunaikinamų“ idėjinis vadas Sylvesteris Stallone kelis kartus yra užsiminęs, kad tai gali būti paskutinis kartas, kai Nesunaikinami pasirodo kine.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kiekvienas šio filmo aktorius turėjo puikią karjerą. Sukviesti juos visus į vieną filmą yra mažytis stebuklas. To niekada nebuvo ir tai nepasikartos. Tokie filmai būna tik kartą gyvenime“, – viename interviu kalbėjo filmo scenaristas ir pagrindinio vaidmens kūrėjas Sylvesteris Stallone.

Šį kartą testosterono pripumpuotame filme Barnis (Sylvesteris Stallone) ir jo kompanija vyksta į priešo teritoriją atkeršyti už komandos nario nužudymą. Nors priešas disponuoja net masinio naikinimo ginklu – tokiu kiekiu ginklams perdirbto plutonio, kurio pakaktų apversti pasaulį aukštyn kojomis, Barnio komanda drąsiai stoja į kovą, nes jie – Nesunaikinami.

REKLAMA

Bet svarbiausia, kad veiksmo ir nuotykių žanro legendos susirinko į vieną filmą, kad šioje juostoje bus veiksmo už 100 milijonų dolerių, kad bus daug pokštų – išgirsime sąmojų ir iš paties Chucko Norriso lūpų. Ir tai tikrai bus nepamirštamas reginys.

Nepraleiskite progos pirmieji pamatyti filmą „Nesunaikinami 2“ išankstiniuose seansuose jau rugpjūčio 17 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų