REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Švedų baldų gamybos milžinė „Ikea“ planuoja į viešbučių sektorių investuoti milijardą eurų ir Europoje atidaryti mažiausiai 100 viešbučių.

REKLAMA
REKLAMA

„Jau kurį laiką ieškome nekilnojamojo turto visoje Europoje, o po kelių savaičių paskelbsime, kur atidarysime savo viešbučius“, – Švedijos dienraštis „Svenska Dagbladet“ citavo „Ikea“ vadovą Heraldą Muellerį, atsakingą už į projektą.

REKLAMA

Anot dienraščio, „Ikea“ planuoja atidaryti mažiausiai „100 viešbučių“ Vokietijoje, Belgijoje, Britanijoje, Nyderlanduose ir Baltijos šalyse.

Viešbučių statyba bus finansuojama lėšomis, gautomis už „Ikea“ prekinį ženklą, kurį kompanija neseniai įvertino 9 mlrd. eurų, tačiau jie kompanijos logotipo neturės ir bus valdomi viešbučių administravimo kompanijos, praneša naujienų agentūra AFP.

Viešbučiai taip pat nebus apstatyti „Ikea“ baldais, kurių išskirtinis bruožas – nedidelė kaina ir tai, kad pirkėjas juos gali susirinkti pats.

REKLAMA
REKLAMA

Skaičiuojama, kad investicijų suma sieks maždaug milijardą eurų, tačiau „Ikea“ jokių skaičių nepatvirtino.

Anot H. Muellerio, „Ikea“ siekia atidaryti nebrangius ir praktiškus viešbučius centrinėse vietose.

„Atsikratysime visko, kas nėra būtina, pavyzdžiui, viešbučio restoranų, o juos pakeisime gerais pusryčiais, greitu internetu ir efektyviu priimamuoju be jokių formalumų, kai svečias iš viešbučio išvyksta“, – švedų laikraščiui teigė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų