REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neringos Venckienės tėvų prašymas pamatyti anūkę buvo atmestas. Kauno miesto savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos skyriaus specialistai į Laimutės Kedienės ir Andriaus Vytauto Kedžio prašymą pateikė atsakymą, kad jau susisiekė su mažametės motina Laimute Stankūnaite. Tačiau moteris su mergaitės senelių prašymu sutikti negalinti.

REKLAMA
REKLAMA

„Skyrius gavo Laimutės Stankūnaitės raštą, kuriame ji nurodo šiuo metu nesutinkanti dėl jūsų ir mergaitės susitikimų, motyvuodama, kad jūsų atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl teismo sprendimo nevykdymo ir, priklausomai nuo išvadų bei psichologo rekomendacijų, L. Stankūnaitė spręs dėl galimo mergaitės bendravimo su artimaisiais giminaičiais", – atsakyma cituoja Alfa.lt.

REKLAMA

Toks L. Stankūnaitės atsakymas gali būti ginčijamas teisme. Vaiko teisių apsaugos skyriaus vedėjos pavaduotoja informavo, kad Kedžiai turi galimybę skyriaus sprendimą gali apskųsti administracinių bylų teisenos įstatymo nustatyta tvarka.

Tai – ne pirmas atvejis, kai Kedžiai gavo neigiamą atsakymą dėl pasimatymų su anūke, L. Stankūnaitės ir velionio Drąsiaus Kedžio dukra.

Birželį Kauno apygardos teismas nusprendė, kad Kedžių prašymus dėl pasimatymų su aštuonmete anūke turi nagrinėti Raseinių rajono apylinkės teismas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų