REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mes jas mylime – beatodairiškai ir fanatiškai. Todėl esame visai nieko prieš buityje naudoti kuo daugiau prietaisų, primenančių, be abejonės, žaviausią moters kūno dalį – krūtis. Taigi, dešimtukas daiktų, kurie pilką kasdienybę gali paversti nesibaigiančia „papų švente“.

REKLAMA
REKLAMA

10. Šlepetės su rudais speneliais

Nepakartojamų apvalių šlepečių pardavėjai rašo: „Šios Papų šlepetės yra nuostabi dovana tam, kurį norite palepinti, gal net sau pačiam! Pagamintos iš 100 proc. poliesterio, jos ne tik patogios, bet ir tikrai yra švelniausi papai, kokius tik kada nors čiupinėjote! Įsispirkite pėdomis į šias komfortiškas šlepetes ir atsipalaiduokite“.

REKLAMA

9. Distancinis su bikiniu

Dar vienas nepakartojamas prietaisiukas viengungio namuose: „Nuimamas bikinio viršus distanciniam kanalų perjungimo valdymui. Universalus infraraudonųjų spindulių pultelis su tokia pačia universalia išvaizda. Labai greitai pajusite, ko verta jo klasikinė forma. Pakėlę bikinio liemenėlę rasite originalius kanalų perjungimo aukštyn ar žemyn mygtukus. Tinka praktiškai visiems TV, VCR įrenginiams ir visiems tikriems vyrams“.

REKLAMA
REKLAMA

8. Poilsis ant iškilumų

Anime stiliaus gerbėjus viliojantis kilimėlis pelei: „Tyrimai rodo, kad teisinga kūno padėtis darbo vietoje gerokai sumažina sužeidimų tikimybę, tarp jų – ir riešo tunelinį sindromą, kuris šiuo metu sudaro apie 50 proc. visų dėl darbo kylančių susirgimų. Šį riešo negalavimą sukelia neteisingas ilgas naudojimasis kompiuterio pele, todėl apsisaugokite nuo jo naudodamiesi tinkamai sumodeliuotu, ergonomišku pelės kilimėliu. Krūtų prilaikomas riešas gali patogiai įsitaisyti tarp dviejų želė pripildytų iškilumų“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

7. Jei yra kilimėlis, reikia ir pelės

Jau turi anime stiliaus kilimėlį su krūtimis? Tuomet iki pilno komplekto trūksta atitinkamo monitoriaus paveikslėlio ir štai tokios kompiuterinės pelės, kuri turi ne tik du mygtukus-papukus, bet ir ratuką tarp jų (neklausk, kuri tai galėtų būti moters kūno dalis). Prietaisėlis parduodamas tik Japonijoje ir kainuoja apie 12 litų (gal dėl to krūtys panašesnės į akis nei krūtis).

6. Dviprasmiška kiaušinienė

Gerai padirbėjus su krūtimis-pele turbūt praalkai – taigi pats metas išsikepti dviprasmiškosios kiaušinienės. Krūtis mėgdžiojanti formelė, beje, tiks ne tik kiaušiniams – jei turi daugiau kulinarinių gabumų, gali pamėginti iškepti kad ir papų formos blynus.

REKLAMA

5. Akis dengiančios krūtys

Tiesiogine šių žodžių prasme. Labai gerai tinka prie jau minėtų šlepečių. Naudojant viešoje vietoje aplinkinių reakcija – garantuota.

„Jūsų fantazijos prasideda čia! Negalite užmigti? Akių raištis gali būti kur kas linksmesnis, jei pasirinksite šį, krūtų formos – kad atrodytumėte taip, tarsi vietoje akių turėtumėte dvi gauruotas krūtis. Pagaminta iš 100 proc. poliesterio, yra labai patogus ir patiks visiems papų gerbėjams... vadinasi, praktiškai kiekvienam vyrui“.

4. Viliojantis vonios kamštis

Viskas ir taip aišku: kamščiu užkišti, mažomis plastikinėmis krūtimis – grožėtis ir džiaugtis.

REKLAMA

„Nuostabi nedidelė naujovė, kurią galite pasiimti į vonią su savimi. Patogiai įsitaisykite vonioje ir stebėkite, kaip papukai iššoka ir vėl panyra ant vandens paviršiaus. Tegul prausimasis vonioje būna smagus!“

3. Nuvargusių rankų masažas

Asmeninė vyriškų rankų masažistė: vibruoja, masina ir vilioja.

„Tik pažiūrėkite, kaip vyrus automatiškai traukia krūtys – tiek pažiūrėti, tiek pačiupinėti. Tai kas gali būti geriau kuriant Asmeninį vyrų rankos masažuoklį, jei ne krūtų forma? Mūsų prietaisas pagamintas iš švelnios, susispaudžiančios medžiagos, kuri įjungta vibruoja ir taip pailsina nuvargusias rankas bei riešus. Patogu laikyti šalia kompiuterio. Rašytojo atgaiva... Įpykusio vairuotojo išsiliejimo įrankis... Tunelinio riešo sindromo geriausias gydytojas!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

2. Muilo spaudimo malonumai

Ne tik tiksli, bet ir maloni: ar gali būti tobulesnė muilinė kiekvieno vyro dušo kabinoje?

„Spustelėk papuką ir išspausk dušo želė... Prausimasis duše dar niekada nebuvo toks linksmas! Argi nenorėtum aptikti nuogų krūtų porelę kiekvieną rytą savo vonioje? Na, atsakymas savaime aiškus... Taip pat aišku, kad „Dušo krūtys“ sukels tau norą dažniau praustis. Ši išdykėliška styrančių spenelių porelė prikimba prie kabinos sienelių. Kiekviename iškilume yra talpa dušo želei, šampūnui ar kondicionieriui. Norint išspausti tereikia... spustelėti. Tik neįsijausk, antraip greitai nebeliks kuo praustis...“

REKLAMA

1. Kelią nušviečiančios krūtys

Jei ne kelią, tai bent kambarį ar lovą.

„Žinau, ką galvoji, mielas skaitytojai – kam reikia visokių super prašmatnių, keisčiausiais būdais spindinčių lempų ir visokių šviesą skleidžiančių prietaisų, kai galima įsigyti paprasčiausia nuosavą šviečiančių papų porelę? Tik nesakyk, kad nesirūpiname tavimi: juk siūlome maždaug 18 cm aukščio nepakartojamą viengungio interjero detalę.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų