REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

au labai greitai suskambės skambutis mokykloje, o pirmaklasiai žengs pro mokyklos duris. Tėveliai jau dabar turėtų suskubti ir pasirūpinti būtiniausiais pirkiniais. Labai svarbu, kad atžaloms nieko netruktų.

REKLAMA
REKLAMA

Mokyklinė uniforma. Tėvai prieš rudenį turėtų pasidomėti tvarka mokykloje ir jei sužinosite, kad vaikams reikės dėvėti uniformą, jau dabar galite užsakyti jos siuvimą, kuris užims nemažai laiko.

REKLAMA

Sportinė apranga. Nuo pat pirmos klasės vaikams bus vedamos kūno kultūros pamokos, todėl jau dabar nieko nelaukite ir pasirūpinkite patogia, iš natūralių audinių pasiūta apranga.

Kuprinė. Tai daiktas, be kurio neįsivaizduojamas nė vienas pirmokas. :) Išrinkite savo atžalai patogią, lengvą, spalvingą, žaismingą kuprinę, kuri lydės jūsų vaiką į mokyklą kiekvieną dieną.

Kelios poros batų. Vieni - sausiems orams, kiti - kai lyja, treti - šaltajam sezonui.

Penalas. Kuo jis spalvingesnis ir ryškesnis, tuo jūsų vaikas labiau norės juo naudotis, o tuo pačiu sustiprės ir noras mokytis.

Rašymo ir piešimo priemonės. Mėlynai rašantis parkeris, spalvoti pieštukai, flomasteriai, kreidelės - juos būtinai nupirkite nelaukdami rugsėjo 1-osios.

Visus kitus reikalingiausius daiktus galėsite nupirkti kiek vėliau, kai auklėtoja duos būtinų daiktų sąrašą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų