REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seišelių respublika – tai stulbinamo grožio salynas Indijos vandenyne, jam priklauso vieni gražiausių ir prabangiausių pasaulio paplūdimių. Lankytojai čia bus nustebinti plataus kurortų pasirinkimo bei galės pasimėgauti įvairiausiomis pramogomis pradedant aktyviu sportu ir baigiant atpalaiduojančiomis SPA procedūromis. Seišelių salos – tai rojus visiems norintiems pabėgti nuo civilizacijos.

REKLAMA
REKLAMA

10. Maia Luxury Resort & Spa

Maia Luxury Resort & Spa (nuotr.touropia.com) (nuotr. Gamintojo)Maia Luxury Resort & Spa (nuotr.touropia.com) (nuotr. Gamintojo)

„Maia Luxury Resort & Spa“ yra įsikūręs Mahe salos pietvakarinėje dalyje ir apsuptas sodrių atogrąžinių sodų. Prabangus viešbutis siūlo 30 atskirų vilų: kiekviena iš jų perteikia tropinės salos įvaizdį, turi privačius baseinus, milžinišką vonią viduje ir sukūrinę - lauke. Viešbutyje galima pasimėgauti SPA procedūromis, pradedant įvairiomis terapijomis ir baigiant masažais. Vaikams čia taip pat siūloma daugybė pramogų ir žaidimų.

REKLAMA

9. North Island Resort

North Island Resort (nuotr.touropia.com) (nuotr. Gamintojo)North Island Resort (nuotr.touropia.com) (nuotr. Gamintojo)

Įsitaisiusi apie 30km nuo pagrindinės Seišelių salos Mahe, North Island yra nedidelė granitinė sala, paversta į privačią poilsiavietę su prabangiu viešbučiu. Kurorte rasite puikius poilsio kambarius, biblioteką, vandens procedūrų saloną, sporto salę, baseiną bei pasaulinio lygio nardymo centrą. Viešbutis siūlo 11 atskirų vilų, pastatytų iš medžio, stiklo, akmens ir šiaudų.

REKLAMA
REKLAMA

8. Banyan Tree Seychelles

Banyan Tree Seychelles (nuotr.touropia.com) (nuotr. Gamintojo)Banyan Tree Seychelles (nuotr.touropia.com) (nuotr. Gamintojo)

Įsikūręs Intendance įlankoje, Mahe saloje, penkių žvaigždučių viešbutis „Banyan Tree Seychelles“ savo svečiams siūlo apartamentus su kvapą gniaužiančiais vaizdais į Indijos vandenyną. Čia yra 47 atskiros vilos, kiekviena iš jų turi atskirą verandą, baseiną, virtuvę bei valgomuosius. Viešbutis taip pat siūlo daugybę pramogų tokių kaip tenisą, gausų vandens sporto pasirinkimą, ekskursijas bei SPA procedūras.

7. Le Meridien Fisherman's Cove

Le Meridien Fisherman's Cove (nuotr.touropia.com) (nuotr. Gamintojo)Le Meridien Fisherman's Cove (nuotr.touropia.com) (nuotr. Gamintojo)

Viešbutį „Le Meridien Fisherman's Cove“ rasite pietinėje Beau Vallon salos dalyje. Kurortas siūlo 70 svečių kambarių su vaizdais į Šiaurės salą; kai kurie iš apartamentų yra liukso klasės. Kiekvienas kambarys turi palydovinę televiziją bei prieigą prie interneto. Svečiai gali pasimėgauti nuostabiu „cajun“ stiliaus maistu „Le Bourgeois “ restorane bei paskanauti ypatingų alkoholinių kokteilių „Le Cocoloba Bar and Lounge“ bare.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. Coco de Mer Hotel

Coco de Mer Hotel (nuotr.touropia.com) (nuotr. Gamintojo)Coco de Mer Hotel (nuotr.touropia.com) (nuotr. Gamintojo)

Viešbutis yra įsikūręs ant vandenyno kranto, pietvakarinėje Praslin salos dalyje ir yra apsuptas kitų privačių paplūdimių. Viešbučio lankytojai turi galimybę atsipalaiduoti hamakuose, mėgautis saulės voniomis arba atsigaivinti viename iš paplūdimio baseinų. Vaikams čia taip pat įrengti atskiri negilūs baseinai. Šiame prabangiame kurorte rasite mini-golfo aikštelę, teniso aikštę, sporto salę, galėsite išsinuomoti dviračius ar išbandyti nardymą su akvalangu. Mėgstantiems naktinius pasilinksminimus, puikūs šokių ir muzikos vakarai rengiami restorane „Hibiscus Restaurant“.

REKLAMA

5. Viešbutis „L'Archipel“

Viešbutis „L'Archipel“ (nuotr.touropia.com) (nuotr. Gamintojo)Viešbutis „L'Archipel“ (nuotr.touropia.com) (nuotr. Gamintojo)

Viešbutis „L'Archipel“ yra įsikūręs Praslin saloje, nuo kurios atsiveria vaizdingi reginiai į Dramblio Kaulo krantą. Viešbutį supa tropiniai sodai, kiekvienas svečias turi galimybę apsistoti privačiame vieno aukšto namelyje su veranda, palydovine televizija bei mini baru. Svečiams siūlomos vandens pramogos tokios kaip buriavimas, nardymas, plaukimas kanoja ar net žvejyba.

4. Le Domaine De L'Orangerie

Le Domaine De L'Orangerie (nuotr.touropia.com) (nuotr. Gamintojo)Le Domaine De L'Orangerie (nuotr.touropia.com) (nuotr. Gamintojo)

La Digue sala, kurioje įsikūręs viešbutis, yra tikras Seišelių perlas. Tropikų augmenijos apsuptyje pasislėpęs kreolų stiliaus viešbutis taps antraisiais namais tiek medaus mėnesio poroms, tiek šeimoms su vaikais. Viešbučio teritorijoje, palmių paunksmėje yra išsibarsčiusios 55 skirtingų kategorijų erdvios vilos. Pagrindiniame viešbučio restorane „Santosha„ galima paragauti puikių Viduržemio jūros, Indų, Azijos ar vietinės kreolų virtuvės patiekalų, o romantiškiems vakarams idealiai tinka a la carte restoranas „Le Combava“. Be šių restoranų yra dar 2 barai, baseinas, SPA centras, parduotuvė, verslo centras.

REKLAMA

3. Four Seasons Resort Seychelles

Four Seasons Resort Seychelles (nuotr.touropia.com) (nuotr. Gamintojo)Four Seasons Resort Seychelles (nuotr.touropia.com) (nuotr. Gamintojo)

Viešbutis „The Four Seasons Resort Seychelles“, įsikūręs atokioje Mahe salos dalyje, yra apsuptas natūralios gamtos peizažais, sodriais sodais ir balto smėlio paplūdimiais. Atskiros vilos suteikia privatumą kiekvienam lankytojui. Asmeniniai baseinai su gultais, privatūs valgomieji, lauko dušai - tai tik maža dalis to, ką savo svečiams gali pasiūlyti prabangus 5 žvaigždučių viešbutis.

2. Hilton Seychelles Northolme

Hilton Seychelles Northolme (nuotr.touropia.com) (nuotr. Gamintojo)Hilton Seychelles Northolme (nuotr.touropia.com) (nuotr. Gamintojo)

„Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa“, įsikūręs ant kalvos Mahe saloje, yra laikomas viena geriausių bei prabangiausių poilsio vietų Seišelių salose. Viešbutyje yra puikus bekraštis panoraminis baseinas, čia atliekamos grožio procedūros, siūlomos netradicinės medicinos paslaugos bei yra įrengtas modernus treniruoklių centras. Nuotykių pasiilgusiems poilsiautojams siūlomos aktyvios vandens pramogos tokios kaip nardymas ar čiuožinėjimas vandens slidėmis. Čia taip pat rasite ne viena prabangų restoraną, įsikūrusį ant jūros kranto po atviru dangumi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1. La Reserve Hotel

La Reserve Hotel (nuotr.touropia.com) (nuotr. Gamintojo)La Reserve Hotel (nuotr.touropia.com) (nuotr. Gamintojo)

La Reserve viešbutis - įsikūręs sodų apsuptyje ant vandenyno kranto, šiaurės vakarinėje Praslin salos dalyje. Čia įrengtose privačiose vilose ir bungaluose yra 40 kambarių: 8 superior ir 32 deluxe tipo. Kiekvienas iš jų perteikia unikalų stilių bei atmosferą. Gurmanų virtuvė, dideli, erdvūs kambariai su vaizdu į jūrą, poilsio kambariai, SPA centrai, parduotuvės, prabangūs restoranai ir kitos viešbučio paslaugos padarys viską, kad jaustumėtės lyg rojuje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų