REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panevėžio apygardos prokuratūros prokurorams antradienio rytą vėl nepavyko apklausti ir pareikšti įtarimus buvusiai Kauno apygardos teismo teisėjai Neringai Venckienei. Moteris pristatė medicininę pažymą, kurioje nurodoma, kad dėl sveikatos būklės ji negalinti atvykti į apklausą.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Panevėžio apygardos prokuratūros atstovės Vidos Bielskytės, pažymoje nurodoma, kad N. Venckienė serga nuo rugpjūčio 11 iki 16 dienos. Tai jau šeštasis kartas, kai N. Venckienė išvengė susitikimo su pareigūnais. Dar kartą N. Venckienės, atvykstančios į apklausą, prokurorai lauks penktadienį.

REKLAMA

Panevėžio apygardos prokurorai N. Venckienę apklausti ir pateikti jai įtarimus nesėkmingai bando jau daugiau nei mėnesį.

N. Venckienei prokurorai ketina pareikšti įtarimus dėl trukdymo antstolio veiklai, pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui, nepagarbos teismui, teismo sprendimo, nesusijusio su bausme, nevykdymo ir dėl piktnaudžiavimo tėvų, globėjo ar rūpintojo arba kitų teisėtų vaiko atstovų teisėmis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų