REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kartais ir žaviausias vyrukas lovoje gali pasirodyti besąs niekam tikęs stuobrys. Ar tai reiškia, kad su juo tau – ne pakeliui? Nebūtinai! Pamėgink ištaisyti jo daromas klaidas!

Jo nesėkmė: Baigia per greitai

Greitas taisymas: Neleisk jam vadovauti paradui! Išmėginkite pozą, kai tu viršuje. Arba primink jam judėti lėčiau.

Jo nesėkmė: Draugužis nepasikelia

Greitas taisymas: Didink stimuliaciją. Daugiau darbo ranka, burna, daugiau lubrikanto. Jei tai nesuveiks, skirk daugiau dėmesio kitoms jo kūno vietoms. Leisk jam atsipalaiduoti ir niekur neskubėkite.

Jo nesėkmė: Bučiuojasi tiesiog šlykščiai

Greitas taisymas: Pažaiskite seksualų žaidimą, kai galima bučiuotis naudojant tik vieną elementą – švelniai čiulpti apatinę lūpą, glamonėtis liežuviais, liežuviu vedžioti aplink lūpas... O tada subtiliai užsimink, kuris triukas tau patiko labiausiai.

Jo nesėkmė: Po sekso užmiega

Greitas taisymas: Jei tavo vaikinas niekaip neatsispiria Morfėjaus pagundoms netrukus po sekso, dažniau užsiimk su juo meilės žaidimais kitose vietose, ne lovoje. Arba sugundyk ryte, kai jis bus išsimiegojęs.

Jo nesėkmė: Visai nevertina įžangos

Greitas taisymas: Elkis su juo kaip su šokio partneriu. O šokyje šį kartą vesi tu. Liesk jam ten, kur pati nori būti liečiama, ir ragink jį daryti tą patį. Keletas tokių sesijų – ir jam tavo įsiaudrinimas patiks!

Jo nesėkmė: Jis nesidomi seksu

Greitas taisymas: Ką gi, šio dalyko tikriausiai nepavyks ištaisyti taip greitai, kaip norėtųsi. Visų pirma reikės išsiaiškinti problemą, kodėl jis atšalo – ar jo nebedomina judviejų santykiai? O gal jis turi sveikatos bėdų, vartoja kokius nors medikamentus? Stresas, depresija? Beje, jei seksu jis apskritai niekada nesidomėjo kol judu esate kartu, vertėtų pačiai pagalvoti, ko iš šio ryšio tu vis dar tikiesi?

Jo nesėkmė: Jis nemoka daryti oralinioGreitas taisymas:  Atlik namų darbus, peržiūrėk internete porno, kur merginos daro oralinį viena kitai, o tada pasižiūrėkite šiuos vaizdus drauge. Bičiulio ego neliks įžeistas, esą kažkoks mačo ekrane daro tai geriau už jį – juk pavyzdžiu tu rodysi dailią merginą!

Jo nesėkmė: Orgazmo metu leidžia keistus garsus

Greitas taisymas: Pamėgink šiuos garsus užmaskuoti pagarsinusi muziką. Juk, šiaip ar taip, tikriausiai nenorėtum reikalauti iš jo didesnės savikontrolės tokią akimirką. Beje, ne pro šalį būtų ir įvertinti, koks jis atsipalaidavęs ir kaip unikaliai išreiškia pasitenkinimą tavimi.

Jo nesėkmė: Jis nepripažįsta tavo vibratoriaus

Greitas taisymas: Pradėk mažais žingsneliais. Jei jam labai nepriimtinas vibratoriaus vaizdas, kai tu tenkini save žaisliuku, o tu dievini vibratorių naudoti įžangai ar sekso žaidimams, iš pradžių naudok jį nenusirengusi. Vėliau leisk jam palaikyti šį stebuklingą daikčiuką, kad nesijaustų atstumtas ir galėtų pats dalyvauti veiksme. Juk žinai, kad vyrai labiau už viską mėgsta patys turėti rankose valdymo pultelį!

Jo nesėkmė: Lovoje jis – nuobodus

Greitas taisymas: Nusipirkite knygą apie seksualinio gyvenimo paįvairinimą ir paskaitykite ją drauge. Apsilankykite sekso reikmenų parduotuvėje, pasižiūrėkite filmų suaugusiems. Ir susitarkite, kad kiekvienas paeiliui rinksitės, kokį naują triuką išbandyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų