REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šiandien – paskutinė Londono olimpinių žaidynių diena. Septyniolikos dienų maratonas baigiasi paskutinėmis medalių dalybomis. Mūšį dėl bronzos po dramatiškos kovos laimėjo Rusija, rezultatu 81:77 (19:20, 21:18, 21:19, 20:20) įveikusi Argentiną.

REKLAMA
REKLAMA

Rungtynės vyko itin permaningai – pirmaujanti komanda keitėsi daugybę kartų. Antrojo kėlinuko pradžioje iniciatyva buvo argentiniečių rankose (27:21), tačiau rusai laimėjo atkarpą 12:0. Čia pat jų varžovai atsakė trimis tolimais metimais iš eilės ir vėl išsiveržė į priekį – 36:33.

REKLAMA

Po didžiosios pertraukos rusai ėmė tolti ir vienu metu įgijo dviženklį pranašumą - 61:50. Nepaisant akivaizdaus nuovargio, argentiniečiai vėl sugebėjo išlyginti rezultatą, o paskutiniame kėlinuke ir išsiveržė keliais taškais į priekį. Paskutinės minutės priminė trilerį - iš pradžių vienu tašku pirmavo rusai, paskui Emanuelis Ginobili grąžino pranašumą savo komandai, tačiau Aleksejus Švedas pataikė iš toli – 79:77. Paskutinės atakos metu Argentina prametė, kamuolį atkovojo rusai jį iškart prarado, tačiau klaida atsakė ir jų varžovai, o Vitalijus Fridzonas įtvirtino pergalę metimu iš po krepšio.

Pusfinalyje rusai nusileido ispanams, o Argentina neprilygino JAV rinktinei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų