REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Alaus pilvas, ko gero, yra vienas geriausiai matomų vyro kūno trūkumų. Jis simbolizuoja savininko pagarbą alui ir jaukų gyvenimą, tačiau nėra labai malonus akiai. Turi tokį pilvą ir nori jį paslėpti? Patarsime, kaip.

REKLAMA
REKLAMA

1. Dėvėk laisvus drabužius. Tai nereiškia dvigubai didesnio dydžio marškinių ir kelnių: kalbame apie kūno neaptempiančius rūbus.

REKLAMA

2. Sukurk diversiją. Kitaip sakant, pabrėžk tas savo kūno dalis, kurias galėtum parodyti, o gal net didžiuotis. Pavyzdžiui, jei turi raumeningas rankas, dėvėk trumparankovius marškinėlius, bet vėsesniu oru nepamiršk liemenės pilvui paslėpti. Esi ilgakojis ir nesiskundi antsvoriu sėdmenų srityje? Tuomet gali pasipuošti ryškesnėmis kelnėmis, o pilvą paslėpti po megztiniu.

3. Akcentuok kitus savo išvaizdos elementus. Išaugink barzdelę arba išbandyk naują šukuoseną.

REKLAMA
REKLAMA

4. Jei įmanoma, venk tradicinių, į kelnes sukišamų marškinių: jie negailestingai pabrėžia Tavo pilvą.

5. Jei orai leidžia, nešiok kelis rūbų sluoksnius. Naudok megztą liemenę kartu su marškiniais arba megztinį su trumparankoviais marškinėliais. Taip užmaskuosi savo sotaus gyvenimo pasekmes.

Išbandyk bent vieną iš šių patarimų dabar ir pasiruošk paaiškinti draugams bei pažįstamiems, kaip Tau pavyko numesti svorį. Bet nepamiršk: kritinė liemens apimties riba vyrams sudaro 90 centimetrų, o moterims – 80 cm. Tokius standartus nustatė Pasaulio sveikatos organizacija. Tyrimai rodo, kad vadinamasis „alaus pilvas“ dažnai reiškia metabolinį sutrikimą: šis lėtinis negalavimas sukelia padidėjusį kraujospūdį ir virškinimo sistemos problemas. Negana to, šio sindromo paveiktas organizmas įprastu režimu negali perdirbti gliukozės, o tai ilgainiui skatina padidėjusio cukraus kiekį kraujyje. Mokslininkų teigimu, „alaus pilvas“ auga ir sutrikus virškinimui dėl gausiai vartojamo riebaus maisto, neaktyvaus gyvenimo būdo, sulėtėjusios medžiagų apykaitos.

Todėl kitas Tavo žingsnis, užmaskavus nepadoriai atsikišusį pilvą, tegul būna sureguliuota mityba ir didesnis fizinis krūvis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų