REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Avinas

REKLAMA

Santykiai su mylimu žmogumi ir romantinės perspektyvos apskritai palieka viltį, kad kada nors bus geriau. Jūs nė nesistengiate suprasti žmogaus, kurį mylite, tik ieškote pretekstų kritikuoti. Natūralu, harmonijos tai neskatina. Todėl kol kas verčiau stenkitės viską vertinti ramiau ir semkitės jėgų profesinėje veikloje.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis

Jūs kiek pavargote nuo aktyvaus bendravimo, todėl būtų naudinga šiek tiek atsiriboti nuo visko ir pasigilinti į save. Liaukitės analizavę kitų žmonių veiksmus ir poelgius - taip tik dar labiau susipainiosite. Profesinėje veikloje atėjo palankus metas nebaigtiems darbams užbaigti ir įgyvendinti tai, kam jau senokai nerandate laiko ar pristingate energijos.

REKLAMA

Dvyniai

Gresia sunkumai asmeniniame gyvenime. O greta jų - ir naujai iškilusios problemos. Stokosite pasitikėjimo savimi, bus sunku perteikti artimiesiems savo jausmus, nenorėsite dalintis nerimu. Nepaisant to, gyvybinis potencialas auga, o kartu su juo - ir jūsų gebėjimas daryti įtaką susiklosčiusioms aplinkybėms.

Vėžys

Darbe ne viskas seksis taip, kaip norėtumėte, bet meilės reikaluose situacija klostosi palankiai. Įsimylėjėliai galės suprasti vienas kitą, atras išrinktajame naujų gerų savybių, kurių anksčiau nepastebėjo. Aplinkiniai jus skatins labiau pasidomėti praktiniais dalykais, teks spręsti seniau susikaupusias problemas. Deja, šioje srityje sėkmė šypsosis labai netolygiai, taigi būkite atidesni!

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jums naudingiausia bus pirma dienos pusė. Pasitaikys proga susitaikyti su kolegomis, su kuriais santykiai pastaruoju metu buvo kiek pašliję. Galbūt atkursite ir kokį nors kitą ryšį, kurs buvo jums itin svarbus, bet prieš kiek laiko nutrūko. Nesigailėsite dėmesio, kurį skirsite mylimam žmogui. Galite prisipažinti tai, ką seniai norėjote pasakyti.

Mergelė

Netyčia įžeidėte ką nors iš artimųjų? Šiandien pasitaikys puiki proga atsiprašyti ir susitaikyti. Gyvenimo džiaugsmas ir optimizmas pavers jus laukiamu svečiu bet kokioje kompanijoje. Tačiau elkitės išmintingai ir venkite kontaktų su žmonėmis, kurie neatrodo jums patikimi. Galimi negalavimai, nepervarkite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Gebėjimas išlaikyti šaltakraujiškumą bet kokioje situacijoje bus tik į naudą jūsų meilės santykiams - kaip tik ši pavydėtina savybė padės jums išvengti bereikalingų ginčų ir nesusipratimų. Jei šiandien išsiruošite į kokį nors kultūrinį renginį, galite tikėtis naujų pažinčių.

Skorpionas

Bus nelengva įveikti problemas asmeniniame gyvenime - pernelyg didelė pagunda pamiršti tai, kas aktualu, ir imtis kitų reikalų. Tikriausiai rasite kuo save pradžiuginti, bet vis dėlto skirkite dėmesio ir mylimam žmogui, kitaip atsitiktinai mesta nesubtili užuomina ar priekaištas gali virsti dideliu barniu.

REKLAMA

Šaulys

Jei esate su kuo nors susipykę - galėsite taikytis: jūsų optimizmas ir geri norai šiandien įveiks negatyvias tendencijas, rasite kompromisą net su didžiausiais bambekliais. Mylimas žmogus pasirengęs jums nusileisti, taigi neteks pernelyg ilgai įkalbinėti norint pasiekti savų tikslų. Veikla, kurią ilgai laikėte visai nenaudinga ir netgi nuobodžia, šiandien atneš naujų įspūdžių arba pagaliau įžvelgsite jos privalumus.

Ožiaragis

Atmosfera darbe ir namuose rami, pykčių, barnių ir aršių ginčų tikimybė praktiškai lygi nuliui. Sveikas protas leis laiku duoti reikiamą patarimą tiems, kurie teirausis jūsų nuomonės. Taip pat pasitaikys proga apsaugoti ką nors iš artimųjų nuo didelės klaidos. Diena palanki romantiškiems santykiams, bus malonu bendrauti su mylimu žmogumi.

REKLAMA

Vandenis

Galite leistis į keliones, pasivaikščioti, dalyvauti žygyje. Svarbiausia - vaikščiokite ilgai, nebijokite pavargti. Tai bus į naudą jums: fizinė veikla pataisys sveikatą, o grynas oras išvalys mintis. Tikėtina kad sulauksite žinios iš toli gyvenančių giminaičių ar senų draugų. Į naujas pažintis nebūsite linkę, vargu ar pakels nuotaiką kvietimas į šventę ar vakarėlį. Daugiausia malonumo šiandien jums teiks sportas ir fizinis darbas.

Žuvys

Jei atsisakysite lyderio vaidmens, teks susitaikyti su tuo, kad daugelio jūsų idėjų realizacija atidedama neribotam laikui. Bręsta permainos romantiškuose santykiuose. Dabar situacija jums atrodo įtempta ir pakankamai nemaloni, tačiau labai greitai nugalės pozityvios tendencijos ir jūs nuoširdžiai pasidžiaugsite, kad nesudeginote visų tiltų į savo praeitį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų