REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Yra keli visame pasaulyje paplitę mitai, kuriais daugelis tiki. Deja, tai tėra tik mitai, todėl jau dabar plačiai atverkite akis ir pamirškite apie juos.

PIRMASIS MITAS

Egzistuoja tik vienintelė meilė. NETIESA. Nors daugelis galvoja, kad pasaulyje tėra vienintelė antroji puselė, taip tikrai nėra. Daugelis žmonių myli tikrai ne vieną priešingos lyties atstovą, su daug kuo susitikinėja ir prisipažįsta meilėje, kol atranda tą vienintelį.

ANTRASIS MITAS

Platoniška meilė svarbiau už seksą. NETIESA. Jei du žmonės vienam kitam jaučia aistrą ir potraukį, jie tikrai neapsiribos tik platoniškais santykiais. Du vienas kitą traukiantys kūnai savo meilę ir prieraišumą turi demonstruoti ir lytiniais santykiais.

TREČIASIS MITAS

Tik nevykėliai ieško pažinčių internete. NETIESA. Tikrai yra nemažai išsilavinusių, nemažai pasiekusių ir net žymių žmonių, kurie savo meilę rado internete.

KETVIRTASIS MITAS

Vaikai stiprina šeimą. NETIESA. Vaikai sujungia du žmones, suteikia pilnatvę, tačiau NIEKADA, atminkite, NIEKADA neišsaugos santykių, jei jie yra ties žlugimo riba.

PENKTASIS MITAS

Visi protingieji ir gerieji jau užimti. NETIESA. Taip mano tik tie, kurie nepasitiki savimi ir neskiria pakankamai pastangų artimo žmogaus paieškoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų