REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujajame BTV sezone, kuris prasidės jau rugsėjo 3-ą dieną, žiūrovų lauks dar niekur nematytas intriguojantis projektas „Muzikinė kaukė“. Jame dalyvauti sutikusi dainininkė Mia vadina tai vienu iš didžiausių savo gyvenimo iššūkių.

Naujajame BTV sezone, kuris prasidės jau rugsėjo 3-ą dieną, žiūrovų lauks dar niekur nematytas intriguojantis projektas „Muzikinė kaukė“. Jame dalyvauti sutikusi dainininkė Mia vadina tai vienu iš didžiausių savo gyvenimo iššūkių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjai Miai veiklos tikrai netrūksta. O nuo rudens ją BTV žiūrovai išvys ir naujajame unikaliame projekte „Muzikinė kaukė". Atlikėja neslepia – šis iššūkis jai kaip niekad įdomus. „Manau, jog tobulėjimui ribų nėra, o šiame projekte tikrai bus kur tobulėti. Apskritai gyvenime aš mėgstu naujoves, nes jos veda į priekį, o dalyvaudama „Muzikinėje kaukėje" galėsiu žengti pirmyn dar vieną žingsnį. Esu pasiryžusi priimti įvairius iššūkius ir projekte skirtus išbandymus. Juk scenoje tikras artistas privalo mokėti būti bet kuo. Ir aš tikrai pasistengsiu pateisinti tikro artisto vardą", - žada ji.

REKLAMA

Naujajame projekte dalyviams teks įsikūnyti į įvairias Lietuvos ir pasaulio žvaigždes. Mia neslepia – keistis ji žada radikaliai, kad tik patenkintų žiūrovų smalsumą ir maksimaliai išbandytų savo jėgas. „Galiu žiūrovams pažadėti, jog tokios Mios jie dar tikrai nėra matę. Norėčiau įkūnyti vyriškas žvaigždes, pavyzdžiui, Džoną Bon Džovi ar Merlin Mensoną. Bon Džovis man labai gražus vyras, talentingas atlikėjas, Mensonas – itin charizmatiškas. Jau klausau įvairių atlikėjų dainų, žiūriu vaizdo įrašus, kitaip tariant, jau gyvenu šiuo projektu. Tad  patikėkite, iš manęs tikėtis galima visko," – intriguoja dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Mios grafikas pastaruoju metu itin įtemptas: vasarą ji nuolat koncertuoja ir, kaip pati teigia, gyvena kelyje tarp Vilniaus, Palangos ir Šventosios. Intensyvi koncertinė veikla planuojama ir rudenį, tačiau atlikėja neketina pasiduoti savo varžovams, taupydama laiką projekto sąskaita.

„Tiek gyvenime, tiek scenoje  aš esu absoliuti maksimalistė. Žinau, kad teks nemažai padirbėti, galbūt ne viskas seksis, galbūt net kai ko nesugebėsiu... Tačiau esu pasiryžusi lieti prakaitą tiek namuose, tiek repeticijų salėje, kad pateisinčiau tiek žiūrovų, tiek ir savo lūkesčius. O ir kritikos aš nebebijau, nes esu jos tiek gavusi, jog pagaliau supratau, kad tereikia ją mokėti priimti. Tai aš tikrai moku. Pagaliau, projektas vadinasi „Muzikinė kaukė", o scenoje kauke aš vadinu charizmą, be kurios artistas negalėtų egzistuoti. Apskritai, manau, jog charizmatiškiems žmonėms lengviau gyventi, todėl ir šiame projekte neketinu nusiimti minėtosios kaukės," – sako Mia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Muzikinė kaukė“ - unikalus muzikinis projektas, kuriame garsūs Lietuvos žmonės kiekvieną savaitę įkūnys vis kitus pasaulinio garso atlikėjus. Muzikinio šou dalyviai privalės būti kuo panašesni ir dainuoti lygiai taip pat, kaip jų įkūnijamas atlikėjas, todėl bus specialiai grimuojami, turės išmokti legendinei žvaigždei būdingų scenos judesių, atkartoti dainavimo stilių. Dalyvius vertins reikli komisija, o šou vedėju sutiko būti Arūnas Sakalauskas.

Naujas, kupinas pramogų ir geros nuotaikos BTV sezonas – jau rugsėjo 3 d.!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų