REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ -  žurnalisto Gedimino Stanišausko straipsnis „Akibrokštas demokratijai“. Dar XVIII amžiuje anglų rašytojo Samuelio Johnsono (1709–1794 m.) ištarta laki frazė „Patriotizmas – paskutinis niekšo prieglobstis“ iš dalies tinka ir dabartinei valdančiąjai Tėvynės sąjungai-Lietuvos krikščionims demokratams, Seimo rinkimuose pergalės sieksiančiai pačiu primityviausiu būdu, sėjant baimę ir drabstant purvais. Kodėl valdančioji partija su žemėmis maišo oponentus ir siekia, kad kuo mažiau rinkėjų rudenį ateitų prie balsadėžių?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ – nauja važiavimo viešuoju transportu tvarka. Sostinėje rugpjūčio 15 dieną pradės veikti naujoji elektroninių bilietų sistema. Plačiau apie naująją važiavimo viešuoju transportu tvarką sužinosite perskaitę straipsnį.

REKLAMA

Suskystintų dujų terminalas dalies klaipėdiečių yra vertinamas kaip potenciali bomba, kuriai sprogus būtų nušluota pusė miesto. „Balsas.lt savaitė“ klausia, kodėl terminalas grūdamas į uostą, o ne statomas Būtingėje. Plačiau apie tai – taip pat rubrikoje „7 dienos“.

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Lietuva tampa gintaro kontrabandininkų alėja“. Prieš trejus metus kinai tik dairydavosi gintaro dirbinių salonuose, o dabar jie šluoja didesnių matmenų gintarą nuo prekystalių. Kaip būtų galima paaiškinti tokį fenomeną?

REKLAMA
REKLAMA

„Lietuva virsta griuvėsiais“ – sako rubrika „Savaitės interviu“. Lietuvybės pamatus griauna ne tik išeiviai, bet ir pati valstybė. Įvykiai Garliavoje parodė, kad žmogus Lietuvoje ne visada gali jaustis saugus. Taip teigia JAV lietuvių bendruomenės atstovė Ligija Tautkuvienė. Plačiau apie tai – žurnalisto Audriaus Bareišio interviu su L. Tautkuviene.

Rubrikoje „Sirgalių tribūnos“ skaitykite straipsnį „Kai užvaldo olimpinė karštinė“. „Balsas.lt savaitė“ domėjosi, kaip ką tik pasibaigusios olimpinės kovos buvo stebimo kitose pasaulio šalyse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aktorės Reginos Arbačiauskaitės-Flick kūrybinis kelias iškalbingas – kitais metais ji minės savo veiklos 40 –metį. Per tuos metus sukūrė daugiau nei 50 pagrindinių vaidmenų teatre, kine ir televizijoje. Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ – nuoširdus ir atviras žurnalistės Elvyros Žvirblienės pokalbis su aktore.

„Technologijų“ rubrikoje  - naujasis „Canon EOS M“. Bendrovė „Canon“ pristatė pirmąjį savo sisteminį fotoaparato modelį, skitą ir mėgėjams, ir profesionalams.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

 

Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų