REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Maserati“ patvirtino, kad kurdama naują savo sedaną „Levante“ pasinaudos „Fiat“ įdirbiu už Atlanto, t.y. pasiskolins ameriketiškų koncerno padalinių platformą. Italai jau patvirtino, kad „Levante“ gaus „Chrysler 300C“ platformą.

REKLAMA
REKLAMA

„Maserati“ dar neatskleidžia techninių būsimo automobilio detalių. Žinoma tik tiek, kad jis gaus 400 a.g. turbininį „Chrysler“ V6 tipo motorą su „MultiAir“ sistema.

REKLAMA

Apie tai, kad „Maserati“ verkiant reikia atnaujinti modelių gamą kalbama jau seniausiai. Įsivaizduokite, praėjusiais metais „Maserati“ pardavė tik 6159 automobilius. Tai niekingai mažai, geresniais pardavimais gali pasigirti net brangesnių „Ferrari“ gamintojai. Todėl „Maserati“ nusprendė gerokai išplėsti modelių gamą ir tikisi, kad pardavimų skaičių pavyks padidinti iki 20 tūkst. automobilių per metus. Apie būsimą „Maserati“ visureigį „Kubang“ jums jau pasakojome. Na o be jo kompanijos modelių gamoje turėtų pasirodyti dar vienas sedanas.

„Levante“ modeliui numatyta visai logiška niša kompanijos automobilių gamoje. Kadangi didysis „Quattroporte“ pastaraisiais metais ūgtelėjo,  italai pasiūlys ir mažesnį keturių durų sedaną, kuris konkuruotų su 5-os serijos „BMW“, „Audi A6“ ar „Mercedes-Benz E-class“. Šio automobilio ilgis sieks 4,9 metro. Toks sprendimas ir vieno iš modelių taikymas į demokratiškesnę nišą leistų italams gerokai padidinti taip geidžiamus „Maserati“ pardavimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų