REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujas BTV sezonas jau arti! Šypsenų ir geros nuotaikos čia tikrai netrūks, o pirmoji staigmena žiūrovų laukia prieš pat sezono startą. Jau nuo kitos savaitės BTV eteryje – serialas „Raudonas dangus" su garsiausiais Lotynų Amerikos aktoriais.

Naujas BTV sezonas jau arti! Šypsenų ir geros nuotaikos čia tikrai netrūks, o pirmoji staigmena žiūrovų laukia prieš pat sezono startą. Jau nuo kitos savaitės BTV eteryje – serialas „Raudonas dangus" su garsiausiais Lotynų Amerikos aktoriais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mauricijus Islas ir Edith Gonzalez – vien šių aktorių pavardės privers suklusti visus melodramų gerbėjus. Kartu suvaidinę seriale „Raudonas dangus" jie dar kartą įrodė, kodėl yra vadinami geriausiais telenovelių aktoriais.

REKLAMA

Pagrindiniai šio serialo aktoriai – Mauricijus Islas ir Edith Gonzalez – gerai žinomi melodramų gerbėjams. Abu jie yra sukūrę vaidmenis daugiau nei dvidešimtyje telenovelių, taip pat vaidina pilnametražiniuose filmuose.  Edith Gonzalez televizijos žiūrovai Lietuvoje jau matė telenovelėse „Turtuoliai irgi verkia", „Laukinė širdis", „Tu – mano gyvenimas", o Mauricijų Islas – serialuose „Tikroji meilė", „Nenuorama", „Tu – mano likimas" ir daugelyje kitų.

REKLAMA
REKLAMA

Edith Gonzalez taip pat vaidina ir teatre, kur ir prasidėjo jos, kaip aktorės, karjera – vos penkerių metų šviesiaplaukė mergaitė mėlynomis akimis, sudainavusi dainą spektaklyje „Vargdieniai" akimirksniu tapo visos Meksikos numylėtine. Nenuostabu, kad dabar dėl jos iš proto eina gerbėjai visame pasaulyje. Vien sutikusi vaidinti seriale „Raudonas dangus" ji pasirašė 5 milijonų dolerių vertės kontraktą.

Mauricijus Islas tuo tarpu gali pasigirti ne tik didžiule patirtimi televizijoje ir kine. 2008 m. jis buvo įtrauktas į 50 gražiausių pasaulio žmonių sąrašą. O jam pačiam yra tekusi garbė teisėjauti „Mis pasaulis" rinkimuose kartu su garsiuoju milijardieriumi Donaldu Trampu. Seriale taip pat vaidina būrys kitų garsių Meksikos aktorių: Andrea Noli, Danielis Martinezas, Humberto Bua, Andrea Escalona, Carmen Beato.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Serialas „Raudonas dangus“ BTV eteryje startuos rugpjūčio 13 d. ir bus rodomas darbo dienomis 15 val. Tačiau tie, kuriems tokiu metu tenka dirbti, taip pat neturėtų nusiminti: BTV siūlo unikalią galimybę patiems išsirinkti patogesnį laiką – melodramų gerbėjai serialą „Raudonas dangus“ galės matyti ir savaitgaliais 11 val.

Praėjusiais metais sukurtas serialas „Raudonas dangus" užkariaus visų romantikų širdis. Jo herojai Alma ir Andresas atrodo skirti vienas kitam, tačiau likimas jų kelius vis išskiria. Po ilgų išsikyrimo metų jiedu ir vėl susitinka. Įsimylėjėliai ketina drauge pabėgti, tačiau Almos vyras Viktoras įtikina Andresą, kad moteris pasirinko jį - teisėtą vyrą. Andresas išvyksta, o Alma netyčia nužudo savo vyrą. Moteris patenka į kalėjimą, kur po kelių mėnesių pagimdo dukrelę. Almos anyta, puikiai žinodama, kad Andresas, o ne jos velionis sūnus Viktoras yra kūdikio tėvas, pagrobia mergaitę ir ją paslepia. Andresas veda kitą moterį. Su ja susilaukia sūnaus nė neįtardamas, kad vaikelis ne jo. Po 20 metų Alma išeina iš kalėjimo. Ji isitikinusi, kad Andresas jos nemyli. Ji tetrokšta surasti savo dukrą Danielą.

Serialas „Raudonas dangus" nufilmuotas Meksikoje – šalyje, kur gimsta geriausios pasaulyje telenovelės. Gražiausi pasaulio aktoriai, netikėti siužeto vingiai, nuo pirmos minutės įtraukianti intriguojanti meilės istorija – „Raudonas dangus" tikrai įkaitins atmosferą BTV eteryje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų