REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Saulėtos ir šiltos dienos Europoje suteikia puikias galimybes „Porsche“ konstruktoriams išbandyti techniką geriausio sukibimo su kelio danga sąlygomis, todėl natūralu, kad siekiama ištestuoti kuo daugiau naujų modelių, kurie jau artimiausiu metu turėtų papildyti Štutgarto kompanijos produkcijos gamą. Sportinių automobilių entuziastus bene labiausiai dominą naujos kartos „911 GT3“ ir galingiausiu bei brangiausiu vokiečių gamintojo modeliu tapsiantis „918 Spyder“.

REKLAMA
REKLAMA

Bekompromisis 2013 m. rengiamas „Porsche 911 GT3“ bandomasis automobilis buvo užfiksuotas slapta kamera Niurburringo lenktynių trasoje. Nesileisdami į spekuliacijas techninės charakteristikos tema, galime tik pasakyti, kad GT3 greičiausiai bus naudojamas naujausiame „Carrera S“ modelyje jau matytas atmosferinis šešių cilindrų opozicinis variklis, kurio maksimali galia siekis mažiausiai 450 AG ties galiniais ratais.

REKLAMA

„Porsche“ modelis, apie kurį pastaraisiais mėnesiais buvo kalbama daugiausiai, „918 Spyder“, šį kartą buvo nučiuptas Ispanijoje. Savo konstrukcija ir kaina tai jau bus visai kitoks žvėris, nei prieš tai minėtas lengvintas GT3. Sportiškojo iš tinklo pakraunamo akumuliatorių baterijas ir 4,6 litro darbo tūrį variklį sujungtą su dviem elektros motorais ant kiekvienos ašies turinčio hibrido jėgainės maksimali galia viršija 760 AG. Rinkoje jis pasirodys ateinančiais metais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų