REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Konservatorių vadovybės bandymai dangstyti korupcijos skandale įklimpusį parlamentarą Vitą Matuzą pykdo net dešiniuosius. Kelmiškis Egidijus Ūksas paragino partiją elgtis garbingai, rašo „Lietuvos rytas“.

REKLAMA
REKLAMA

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Kelmės skyriaus pirmininkas E. Ūksas trečiadienį informavo partijos prezidiumą, kad atsisako 141-osios vietos kandidatų į Seimą daugiamandatėje apygardoje sąraše.

REKLAMA

Iš parlamento rinkimų pasitraukęs 41 metų kelmiškis pedagogas savo vietą pasiūlė korupcijos skandale besimurdančiam Vitui Matuzui. Šiam veikėjui partijos vadovai rinkimų sąraše yra skyrę 37 vietą. Vienmandatėje apygardoje savo kandidatūros nekeliantis E. Ūksas tvirtino, kad taip pasielgė dėl moralinių nuostatų, kurių pasigenda.

Oficialų raštą konservatorių vadovybei nusiuntęs E. Ūksas įsitikinęs, kad į rinkimus gali eiti tik nepriekaištingos reputacijos asmenys, priešingu atveju politinė jėga pasmerkta pražūčiai.

REKLAMA
REKLAMA

"Manau, gerbiamam Seimo nariui V. Matuzui kandidatuoti TS-LKD sąrašo paskutinėje vietoje būtų pats tinkamiausias ir garbingiausias būdas pasitikrinti rinkėjų pasitikėjimą", - rašo Kelmės politikas.

E.Ūksas įsitikinęs, kad šis raštas sulauks prieštaringos bendražygių reakcijos. "Nieko nesibaiminu, nes atiduodu savo vietą. Siūlau partijai geriausią išeitį, nors garbingiausia būtų, kad V. Matuzas išvis pasitrauktų iš rinkimų", - "Lietuvos rytui" kalbėjo konservatorius. "Maišto blyksniai dešiniųjų gretose".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų