REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ožiaragiai kitą savaitę turi adekvačiai vertinti savo jėgas ir galimybes. Neskubėkite priimti pasiūlymų, atminkite, kad didėjantys poreikiai – ne patys geriausi patarėjai ieškant pajamų šaltinio. Santykiuose su mylimais žmonėmis galimos konfliktinės situacijos.

Ožiaragiai kitą savaitę turi adekvačiai vertinti savo jėgas ir galimybes. Neskubėkite priimti pasiūlymų, atminkite, kad didėjantys poreikiai – ne patys geriausi patarėjai ieškant pajamų šaltinio. Santykiuose su mylimais žmonėmis galimos konfliktinės situacijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandeniai turėtų atkreipti dėmesį į tai, kur dingsta pinigai, ir pasimokyti juos skaičiuoti – galimas daiktas, kad kitą savaitę jūs parduotuvėse paliksite daugiau nei galite dabar sau leisti. Verčiau šito išvenkite, kadangi kol kas naujų pajamų šaltinių nematyti. Pirkite tik tai, kas būtina.

REKLAMA

Žuvys turi trūks plyš susilaikyti nuo kišimosi į bet kokius aplinkinių žmonių reikalus, kadangi tai jums sudarytų nereikalingų keblumų. Kitą savaitę jokiu būdu nesiimkite svetimo darbo, net jei jus to prašys ir jūs galite jį lengvai atlikti. Vis tiek atsisakykite, nes jei kas nors bus ne taip, pylos gausite jūs.

Avinas kitą savaitę taip pat neturėtų rodyti nereikalingos iniciatyvos. Gali taip atsitikti, kad darbas, kurio savo noru imsitės, bus pernelyg sunkus. Jūs jo neatliksite, o vyresnybė pradės skeptiškai vertinti jūsų galimybes ir jumis nebepasitikės. Pasistenkite šito išvengti, kadangi vėliau bus labai sunku reabilituotis.

REKLAMA
REKLAMA

Jaučiams rekomenduojama nepervertinti savo jėgų. Atminkite, kad verčiau tenkintis mažais dalykais nei apskritai nieko negauti. Tad kai kitą savaitę seni bičiuliai jums pasiūlys dalyvauti nedideliame projekte, neignoruokite šio pasiūlymo: nors milijonų neuždirbsite, bet tuščiomis rankomis tikrai neliksite.

Dvyniai kitą savaitę gali gerokai padidinti savo pajamas. Bet pirma užbaikite tai, ką turėjote padaryti dar prieš kelis mėnesius. Tarnyboje nuotaiką gali šiek tiek sugadinti nedidelis konfliktas su bendradarbiais, bet jis neatsilieps jūsų planams. Gauti trūkstamos informacijos jums padės artimi žmonės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėžiai gali tikėtis sėkmės verslo srityje, tik reikia taikyti išmėgintus metodus. Imkitės tik tų darbų, kuriuos gerai išmanote. Kitaip galite atsidurti keblioje padėtyje arba tapti dar vieno konflikto priežastimi. Pernelyg didelis jūsų impulsyvumas gali išprovokuoti skandalą, kurio padariniai būtų nemalonūs.

Liūtams atsivers naujos galimybės, jeigu jie teisingai supras gautą informaciją. Tikriausiai palypėsite karjeros laiptais, atsiras šansas įgyti naujų įgūdžių, kurie pravers darbe. Savaitė palanki įvairiems verslo projektams ir sandoriams. Užmegsite naudingų ryšių, kurie padės pasiekti didelių laimėjimų.

REKLAMA

Mergelės kitą savaitę daugelyje sričių lengvai pasieks tai, kas anksčiau atrodė neįmanoma. Dabar tinkamas laikas pademonstruoti savo sugebėjimus. Atsiras galimybė sutvarkyti profesinius reikalus ir palypėti karjeros laiptais. Tik reikėtų atkreipti dėmesį į giminių ir artimųjų patarimus.

Svarstyklės atskleis naujus savo sugebėjimus, kurie padės pasiekti teigiamų rezultatų įvairiose srityse. Galimas daiktas, kad dėl savo žavesio ir mokėjimo pelnyti aplinkinių simpatiją jūs ne kartą atsidursite dėmesio centre. Toks bendravimas bus labai naudingas, kadangi suteiks galimybę sužinoti daug įdomaus.

REKLAMA

Skorpionai kitą savaitę neturėtų pasiduoti trumpalaikiam pykčiui ir priimti skubotų sprendimų. Jeigu neturite atsakymų į vieną ar kitą klausimą, tai verčiau kol kas viską atidėkite ir, tik kruopščiai apgalvoję visus žingsnius, grįžkite prie šios problemos sprendimo. Galimas daiktas, kad po to jums atsivers įdomios perspektyvos.

Šauliai kitą savaitę daug pasieks su aplinkinių pagalba. Jūsų autoritetas sparčiai didėja, gerėja santykiai su bendradarbiais ir bičiuliais. Ateinančios dienos labai palankios profesinei veiklai. Nauji projektai duos teigiamų rezultatų. Vyresnybė jus pastebės ir labai teigiamai įvertins jūsų darbą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų