REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

E. Messina: rusai turi viską, kad patektų į pusfinalį

Artėjant svarbiausiam iki šiol mačui Londono olimpinėse žaidynėse, prieš susitikimą su lietuviais rusai trykšta optimizmu ir pasitikėjimu savimi. Štai tinklapio „sports.ru“ pirmajame puslapyje puikuojasi Maskvos CSKA klubo vyriausiojo trenerio Ettore Messinos blogas, kuriame jis teigia, jog svarbiausia bus sustabdyti Lietuvos rinktinės atakų dirigentą Šarūną Jasikevičių.

REKLAMA
REKLAMA

Pateikiame E.Messinos mintis:

"Rusija olimpiadoje žaidžia užtikrintai ir subalansuotai. Greičio ir atletiškumo atžvilgiu ji nusileidžia tik JAV rinktinei. Komandos greitis ir darbas gynyboje - jos prekinis ženklas. Labai svarbu, jog Antonas Ponkrašovas parodė progresą ir tapo žaidėju, kurį Davidas Blattas gali laisvai naudoti. Rusija turi viską, kad žengtų į pusfinalį.

REKLAMA

Lietuva pateko į ketvirtfinalį ir dabar neturi ko prarasti. Jų pasirodymas nebuvo toks įspūdingas, tačiau viskas gali pasikeisti atkrintamosiose varžybose. Žaisdami prieš rusus jie bus motyvuoti, o „ant popieriaus“ turi pakankamai ginklų, kad keltų grėsmę. Žinoma, Lino Kleizos indėlis bus gyvybiškai svarbus, ir, esu įsitikinęs, jog Šarūno Jasikevičiaus taip pat, netgi jei jis žais trumpesnį laiką. Jo karjera parodė, jog jis žino, kuomet reikia pasitempti ir jo šaliai tai yra būtina. Ypatingai olimpinėse žaidynėse. D.Blattas turės suregzti planą, kaip jį sustabdyti", - teigia autorius.

Rusai B grupėje paneigė išankstines prognozes ir užėmė pirmąją vietą, tuo tarpu lietuviai A grupėje liko ketvirti.

Ar išsipildys priešininkų lūkesčiai pamatysime jau 16.00 val. Lietuvos laiku, kuomet pirmajame olimpiados ketvirtfinalio mūšyje ginklus surems Lietuvos ir Rusijos rinktinės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų