REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau ne sykį bandėme įtikinti mūsų skaitytojus, kad apsilankymas muziejuje gali būti velniškai smagus. Šįkart - dar vienas pastarojo teiginio patvirtinimas.

REKLAMA
REKLAMA

Londono mokslo muziejuje kiekvieną šeštadienį ir sekmadienį lankytojai gali pasirinkti neįprastą būdą pamatyti mokslą - juk niekada nebūtumėte pagalvoję, kad angliškas posakis „walking in my shoes“ jums galėtų nuskambėti iš... tarakono lūpų, ar ne? Juk, galų gale, abejotina net tai, ar jie turi lūpas...

REKLAMA

Danijos menininkų grupė Superflex nusprendė, kad tai labai neįprastas ir įdomus požiūrio kampas į žmogaus išradimus ir veiklą, kuri įtakoja globalinius pasikeitimus, kaip kad planetos klimatą. Suprantama, labai įdomią parodą su visa aibe įvairiausių instaliacijų, bylojančių žmogaus poveikį gamtai, ozono skylėms, užterštumui, taip pat veiksmus skirtus klimato pokyčių prevencijai, ekologijai ir t.t. galite apeiti paprasčiausiai - kaip visuomet , žmogiškuoju savo pavidalu.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau galite ir susivilioti menininkų pasiūlymu apsivilkti tarakono kostiumu ir į viską pažvelgti kiek kitaip. Jūs atrodytumėte taip, kaip šiame pristatomąjame video klipe atrodo projekto sumanytojai.

Patikėkite, tikrai verta. Beje, tarakonams vietų skaičius ribotas, todėl šią pramogą rezervuokite telefonu 0870 870 4868.

KUR: Science Museum, Exhibition Rd, London, SW7 2DD

KADA: Visą rugpjūtį ir rugsėjį, šeštadieniais ir sekmadieniais

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų