REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei darbo specifika lemia tai, kad itin daug laiko praleidžiate sėdėdami biure prie kompiuterio įveikti olimpinę barjerinio bėgimo rungtį nepasitempus vieno ar kito raumens gali būti sudėtinga. Laimei, tokios kompanijos kaip „Google“ visuomet pasiruošę padėti.

REKLAMA
REKLAMA

Interneto giganto paieškos tinklalapis antradienį, rugpjūčio 7 d. buvo papuoštas animuota aplikacija, kuri leidžia vartotojams įveikti kliūčių ruožą greitai maigant klaviatūros mygtukus. Spaudžiant rodykle sportininkas bėga greičiau, o tarpo klavišas leidžia peršokti kelyje pasitaikiusius 10 barjerų.

REKLAMA

Įdomu tai, kad kiekvieno bandymo laikas yra matuojamas, bėgikai gali pelnyti vieną, dvi arba tris žvaigždes, visai panašiai kaip sportininkai olimpiadoje gauna bronzos, sidabro arba aukso medalius. Tiesa, jei užkliudysite nors vieną barjerą įvertinimo žvaigždėmis galite nesitikėti, o virtualus bėgikas stovės kaltai nuleidęs galvą.

„Google“ siūlomas internetinis barjerinio bėgimo žaidimas, be abejonės, sutampa su šios rungties atletų pasirodymais Londono olimpiadoje.

Galime tik numanyti kokį poveikį ši aplikacija turėjo šiandien biuruose sėdinčių žmonių produktyvumui visame pasaulyje. „Twitter“ socialiniame tinkle visą dieną „Google“ vartotojai skelbia geriausius savo laikus kviesdami kitus varžytis. Ar šią virtualią rungtį išbandė nors vienas iš barjerinio bėgimo profesionalų, informacijos nėra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų